|
Bebek egzemasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Sacide ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2020 Konum: Irlanda Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 May 2020 Saat 23:54 |
Merhaba hocam
Formunuzu Burdurdan dis hekimi arkadasim paylasti, benim 9 aylik bir kizim var. Irlandada yasiyorum burda ilk kez anne oldum Kizimin 2 aylik oldugu zamandan bugune kadar suren cilt probleki var Dogdugundan beri anne sutu ile besleniyor 6. Ayda ek gidaya basladim Hergun D vitamini damlasi ve DHA damlasi veriyorum Gunluk yedigi yiyecekler agirli sebze ve meyve cig yada buharda pisirip veriyorum 6. Aydan beri kendi kendine yiyor ve duzenli suyunu iciyor Aile hekimi iki krem verdi steroid bazli gunde 2-4 kere uyguluyorum ama sadece sakinlestiriyor Kasintisi cildi kurudukca artiyor. Et tavuk ve balik tuketimi min tutuyorum Kendim normal inek sutu ve yumurta tuketmiyorum alerjisini tetikledigini dusundugum icin. yiyecek kisitlamasini daha katilastirmalimiyim Bu deri sorunu egzema yada alerjimi Hocam? Burda uzman doktora yonlendirme istemelimiyim yada her hangi bir test mi yaptirmaliyim Simdiden yardiminiz icin cok tesekkur ederim Ilk kez kullaniyorum bu formu fotograflarini nasil paylasabilirim? Saygilarimla Sacide |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117936 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dokuntu ile ilgili resimler gondermeniz sart.
Moderator arkadaslar yardimci olurlar. |
|
![]() |
|
Sacide ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2020 Konum: Irlanda Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://postimg.cc/gallery/0yNPPPy
Merhaba, Ustte belirttigim cilt durumu ile ilgili resimler ektedir. Tesekkurler Sacide
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117936 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Merhaba, site tavsiyesi icin tesekkurler. Resimler net gorulebilmesi icin tek tek yukleme yapabildim, şu linkten görebilirsin: Yardiminiz icin tesekkurler. Cevabinizi bekliyorum. Sacide |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|