|
Kulakta sanci ve kasinti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2020 Saat 00:53 |
Doktor bey simdi de baska bir sikayetim icin yaziyorum 31 yasinda 169 cm 67 kiloyum bir aydir sag kulagimda aniden sanci giriyor ziplatiyor geciyordu kasinti ne zamandir var zaten deli gibi kasiniyor ama ben alerjik rinit icin oldugunu dusunuyodum sonra bir aksam yemek yerken sarimsakli yedim cok aciymis bogazim yandi acisina ayni anda sag kulagimda yanip kasinmaya basladi 🤷 anlamadim ama su icerken yutkunduktan sonra yine kulagimda ani sanciyla beraber kasinti oluyor ve kulagimin icinde yara var hergun hatta gunde bir kackere kabuk bagliyor mantarmi oldu acaba disaridan bile kulagima bastirinca bile aci var geceleri cok islak oluyor kulagim her kalktigimda kabuk baglamis oluyor kopartikca yine sivi geliyor nedir bu doktor bey ara ara sanci ve kasinti oluyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir KBB doktorunun gormesi gerekir.
Bu arada, el surmeyin, ve bir kulak cubugu ile gunde:2x1 Batticon surun. |
|
![]() |
|
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslinda ben size bir kere daha yazmistim boyumdan kulagimin arkasindan kafama damar cikiyor kasiliyor diye sizde kbb gorsun demistiniz o zaman gittim ben kbb ye o sarimsak yedigimde bogazimla ayni anda kulagimda yandi kasinti oldu dedim normal herkeste olur dedi ama bu zamana kadar hic olmuyodu boyle dedim sarimsak cok aciymis demekki dedi peki kulagimda benim hic kir birikmezdi bu sivi ve kasinti ne dedim sadece kir var bisey yok kulakta dedi agri kesici yazdi ne yapcami sasirdim bende artik saglikocagina gittim doktorlar yoktu geri dondum sizce ne olabilir peki doktor bey resim cektim gorundugu kadariyla ama yuklenmiyor resim
|
|
![]() |
|
Grip gibi bir hastalikta gecirmedim kulagimda korun ciksin asiri stres olmustum bu covid basladigi zamanlar deliricem diye korkuyodum o derece ailem baska sehirde onlarin uzuntusune ama hastalik gecirmedim durup dururken boyle kulakta sorun cikarmi kulak zarim delinmis olabilirmi sizce
|
|
![]() |
|
Su icerken sanci ve kasinti hissi sol kulagimda da basladi doktor bey ara ara sol kulagimda da hoplatan sanci saniyor ne yapayim ben simdi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Yaraya; gunde2x1 Batticon surun.
2- Agri oldugunda, sicak kompres (utu ile isitilmis havlu) uygulayin. 3- Agri oldugunda ayica; Novalgin tablet, gunde(en fazla) 3x2 tablet alin. |
|
![]() |
|
Doktor bey bu bulasici birsey sanirim sag burun deligimde de o yaradan cikti icinde ayni aci kabuk bagliyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
En sik rastlanan ajan: Stafilokoklardir. EVET, cok bulasicidir. Kulaginizi elledikten sonra, temizlik yapmadan o elinizi nereye surerseniz, oralarda da cikabilir.
Saglam deride hastalik olmaz. Gozle gorulmeyen, deri siyriklarindan girerek, hastalik yapar. Yaralarin ustune, bir kulak cubugu ile, gunde:2x1 Thiocillin pomat surun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|