Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulakta sanci ve kasinti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulakta sanci ve kasinti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mahmure Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 168
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mahmure Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulakta sanci ve kasinti
    Gönderim Zamanı: 31 May 2020 Saat 00:53
Doktor bey simdi de baska bir sikayetim icin yaziyorum 31 yasinda 169 cm 67 kiloyum bir aydir sag kulagimda aniden sanci giriyor ziplatiyor geciyordu kasinti ne zamandir var zaten deli gibi kasiniyor ama ben alerjik rinit icin oldugunu dusunuyodum sonra bir aksam yemek yerken sarimsakli yedim cok aciymis bogazim yandi acisina ayni anda sag kulagimda yanip kasinmaya basladi 🤷 anlamadim ama su icerken yutkunduktan sonra yine kulagimda ani sanciyla beraber kasinti oluyor ve kulagimin icinde yara var hergun hatta gunde bir kackere kabuk bagliyor mantarmi oldu acaba disaridan bile kulagima bastirinca bile aci var geceleri cok islak oluyor kulagim her kalktigimda kabuk baglamis oluyor kopartikca yine sivi geliyor nedir bu doktor bey ara ara sanci ve kasinti oluyor 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117966
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2020 Saat 04:34
Bir KBB doktorunun gormesi gerekir.
Bu arada, el surmeyin, ve bir kulak cubugu ile gunde:2x1 Batticon surun.
Yukarı Dön
Mahmure Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mahmure Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2020 Saat 09:27
Aslinda ben size bir kere daha yazmistim boyumdan kulagimin arkasindan kafama damar cikiyor kasiliyor diye sizde kbb gorsun demistiniz o zaman gittim ben kbb ye o sarimsak yedigimde bogazimla ayni anda kulagimda yandi kasinti oldu dedim normal herkeste olur dedi ama bu zamana kadar hic olmuyodu boyle dedim sarimsak cok aciymis demekki dedi peki kulagimda benim hic kir birikmezdi bu sivi ve kasinti ne dedim sadece kir var bisey yok kulakta dedi agri kesici yazdi  ne yapcami sasirdim bende artik saglikocagina gittim doktorlar yoktu geri dondum sizce ne olabilir peki doktor bey resim cektim gorundugu kadariyla ama yuklenmiyor resim 
Yukarı Dön
Mahmure Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mahmure Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2020 Saat 09:30
Grip gibi bir hastalikta gecirmedim kulagimda korun ciksin asiri stres olmustum bu covid basladigi zamanlar deliricem diye korkuyodum o derece ailem baska sehirde onlarin uzuntusune ama hastalik gecirmedim durup dururken boyle kulakta sorun cikarmi kulak zarim delinmis olabilirmi sizce 
Yukarı Dön
Mahmure Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mahmure Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2020 Saat 15:17
Su icerken sanci ve kasinti hissi sol kulagimda da basladi doktor bey ara ara sol kulagimda da hoplatan sanci saniyor ne yapayim ben simdi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2020 Saat 19:01
1- Yaraya; gunde2x1 Batticon surun.
2- Agri oldugunda, sicak kompres (utu ile isitilmis havlu) uygulayin.
3- Agri oldugunda ayica; Novalgin tablet, gunde(en fazla) 3x2 tablet alin.
Yukarı Dön
Mahmure Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mahmure Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2020 Saat 19:22
Doktor bey bu bulasici birsey sanirim sag burun deligimde de o yaradan cikti icinde ayni aci kabuk bagliyor
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2020 Saat 19:34
En sik rastlanan ajan: Stafilokoklardir. EVET, cok bulasicidir. Kulaginizi elledikten sonra, temizlik yapmadan o elinizi nereye surerseniz, oralarda da cikabilir.
Saglam deride hastalik olmaz. Gozle gorulmeyen, deri siyriklarindan girerek, hastalik yapar.
Yaralarin ustune, bir kulak cubugu ile, gunde:2x1 Thiocillin pomat surun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.