|
Kızımın memesinde şişlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ssarioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2014 Konum: KARABÜK Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssarioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haz 2020 Saat 05:54 |
Merhaba hocam, şuan çok tedirginiz. Dün akşam annesi kızımı yıkarken sağ memesinin tam altında nohut kadar bir şişlik farketti. Acımıyormuş. Kızım 7 yaşında 25 kilo 127cm. Durumu hemen sağa sola sorduk, araştırdık. Kafamız çok karışık. Çocuk cerrahisine sıra aldık. Muayene ettireceğiz. Fakat siz ne önerirsiniz, kötü birşey olabilir mi, ne benim ne eşimin ailesinde kanser öyküsü yok.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118155 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah size akil-fikir versin!!
SAKIN bir yere gitmeyin. Ne zannediyorsunuz???? "Meme kanseri mi???" Hele bir gidin, bakin basiniza ne isler acilacak…. Ellemeyin, ovalamayin, sikmayin.. Hic mi bu konuda yazilanlari okumadiniz?? |
|
![]() |
|
ssarioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2014 Konum: KARABÜK Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssarioglu
Merhaba hocam,
Malesef kanser sandık, çocuk cerrahi bizi pediatriye yönlendirdi. Öncelikle erken ergenliğin dışlanması gerekirmiş. Ultrason, hormon testleri, kemik testi istedi pediatri doktoru. Yaptırdık, 390tl verdik ilk gün. Yarın sonuçlar çıkacak.
Cevabınızı ancak okuyabildiğim için malesef doktora gitmiş olduk. Erken ergenlik ile ilgili yazılarınızı okudum. İlaç kullanmadan akışına bırakmamız gerektiğini, ilaç kullanmanın dahada zararlı olabileceğini öğrendim. En azından birileri bu yazıyı okuyupta benim gibi kerizlenmez. Aslında hiçbir test yapmadan yada beni pediatriye göndermeden gerekli bilgiyi verip eve gönderebilirlerdi. Malesef sizinde daha önceki maillerinizde yazdığınız gibi çarka girmişim. Sağlık olsun. İyi çalışmalar dilerim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118155 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Mamografi istememisler, ona sukur edin!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|