|
Dvitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
esya ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2020 Saat 20:38 |
http://m.YollaYap.com/bltc/1591205656827.jpg
http://m.YollaYap.com/bltc/1591206149753.jpg
Hocam oğlum 2013 Aralık doğumlu. Bebekliginde 5 damla günlük d vitamini düzenli kullandım diyebilirim. Sonrasında yıllık ampul verdim. Arada 6 ayda bir oldu bu yazları çok dışarı cikmadiysa. En son geçen hafta bir ampul icirdim. Durum değerlendirmesi yapabilir misiniz? Düzenleyen esya - 03 Haz 2020 Saat 20:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayak bilekleri; cok icice gecmis. Hafifce degecek kadar yanastirin. Bu durumda bile, HAFIF bir O-Bacak durumu oldugu gorulecek.
Eylul de tekrar bakalim. |
|
![]() |
|
esya ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 ampul daha Dvit3 ampul içirin, ondan sonrada senede bir verin.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam icireyim.
Hocam bir de boyu 114 cm kilosu 17. Boy kilo persentile bakın diyorsunuz tabi baya düşük. Etraftaki herkes de çok zayıf deyince bir danışmak istedim. Et, süt, meyve sebze dengeli olarak yer içer. İstahta bir sıkıntı yok. Aşırı yemese de etrafımdaki çoğu çocuğa göre de gayet iyi yiyor yemeğini. Ancak kilo almıyor. El bilekleri kollar incecik. Çok da sık acikiyor. Büyük tuvaletini günde 3-4 kere yapıyor. Birkaç aydır bilmiyorum ne kadar yaptığını haber vermiyor artık temizlik için kendi hallediyor. Geçen yıl andazol icirdim belki kurt vardır diye ama bir değişiklik olmadı. Aşırı hareketli bir çocuk da değil açıkçası. Alttan gaz çıkardığında kötü kokulu oluyor. Festal bir zararı yoksa denesem mi? Yoksa yapısı mi boyledir diyeyim. Doğum kilosu 3840 boyu 52 cm.
Düzenleyen esya - 09 Eyl 2020 Saat 17:31 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Festal deneyin.
|
|
![]() |
|
Belli bir gün mü deneyeyim yoksa kutuyu bitireyim mi?
Dün başladım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5 gün verin, fayda görürseniz kutuyu bitirin. Şikayetleri takrar olursa tekrar başlayın ve devamlı kullanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|