|
37 günlük bebekte amip !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pandomim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haz 2020 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haz 2020 Saat 19:50 |
Merhaba hocam . Bebeğim 23 günlükken idrar tahlilinde lökosit 7-8 , eritrosit 4-5 çıktı ve doktor idrar yolu enfeksiyonu var diyip augmentin baslatti. Bu arada doğduğundan beri dışkısı hep mukusluydu gaita tahlilinde birşey çıkmamıştı . Antibiyotiği kullanırken diskisinda kan görmeye başladım ve gittikçe artıyordu . Bazen sarı bazen yesil bol mukuslu ve kan var ayrıca bazen de köpüklü yapıyor dışkısini. Dışkısınin fotoğrafini da ekledim . atesi olmadı henüz . 2 hafta sonra yani bugün idrar tahlilinde eritrosit negatif , lökosit 8-9 çıktı. Gaita tahlilinde ise gizli kan pozitif , lökosit 1-2 , e.histolitika kisti görüldü . Doktor bu kadar küçük bir bebekte daha önce hiç amip e rastlamadım dedi ve tahlili tekrarladı . Yine aynı sonuç çıktı . Doktor bactrim başlattı . Yani hem idrar yolu enfeksiyonu devam ediyor hem de amip çıktı . bu arada sadececsadece anne sütü alıyor. buu kadar küçük bir bebekte amip görülür mü ve sizin öneriniz nedir ? Teşekkür ederim Düzenleyen Pandomim - 06 Haz 2020 Saat 21:41 |
|
![]() |
|
Pandomim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haz 2020 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kaka: asiri fazla yemege bagli olarak cikan bir kaka...
Boyle bebeklerde; kilo fazlasi OLUR.. Halbuki o SALAK doktor ve SAHTEKAR Laboratuvarin dedikleri gibi olsa idi, normal kilonunda altinda agirligi olurdu.. Bu SALAK doktoru ve SAHTEKAR Laboratuvari cokmu aradiniz?? Artik Turkiye'de,bazi OZEL Laboratuvarlar(Buyuk laboratuvar, Biruni, InterTip gibi) haricinde, Bilhassa doktor ve Laboratuvarin birlikte oldugu, Hastahane laboratuvarlari isi tamamen sahtekarliga doktuler. Artik her sumuksu kakaya, hic tetkik bile etmeden; "Amip var" diyorlar. E.HIstolytica amipleri olsa, kaka bu kadar BOL cikmaz. Agrili-sancili bir donemin arkasindan, kus pisligi kadar cikar!! SAKIN bu gibi hastahane laboratuvarlarina inanmayin.. BUTUN ilaclari kesin ve beslenme aralarini ACIN!! Turk cocuk doktorlari SALAK olduklarindan, idrarda 3-5 Lokosit gorulse bile IYE teshisi koyacak kadar assagilik sahtekarlardir. Bu hakaretlerimi onlara AYNEN iletin.. Bunlarin hicbir dediklerine inanmayin.. Beslenme aralarini acin, hatta acikip, aglayinca besleyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Haz 2020 Saat 22:24 |
|
![]() |
|
Hocam söyledikleriniz bana çok mantıklı geldi çünkü ilk tahlil yaptırdığımız zamanki kontrolde bebeğim hiç kilo alamamıştı ve ben ondan sonra nerdeyse saat başı emzirmeye başladım . Doğum kilosu 3050 6. Günkü kontrolde 2850 idi . 23 günlükken gittiğimiz kontrolde 3000 di ve ben sonrasinda nerdeyse saat başı emzirdim geçen hafta gittigimz de 500 Gr almıştı . Bugün de 300 Gr aldığını öğrendik . Kesinlikle beslenme aralarını açacağım . İdrar yolu enfeksiyonu için ne düşünüyorsunuz hocam ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk cocuk doktorlari SALAK olduklarindan, idrarda 3-5 Lokosit gorulse bile IYE teshisi koyacak kadar assagilik sahtekarlardir.
Kesinlikle IYE yok.. Bu konuda yazdiklarimi okuyun. |
|
![]() |
|
bugu ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
Oglum 26gunlukken yesil kakasina mikrobik diyen bir doktor antibiyotik vermişti. Bu iste bir terslik var deyip araştırmaya başlamıştım ve Kadir hocaya rastladim. Simdi oglum 5 yasinda. Hocam hersey gonlunuzce olsun. Dert keder semtinize ugramasin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|