|
Karın agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ecrinfeyza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ecrinfeyza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haz 2020 Saat 20:23 |
İyi günler Kadir bey öncelikle sizin sıkı bir takipcinizim Allah sizden razı olsun sayenizde çok bilgilendik.5 yaşında 18 kilo,108 cm bir kızım var yaklaşık 1 haftadır yemek yerken karninin ğrıdiginii söylüyor özellikle sabahlari çok kivraniyor sabahları misde bulantisiyla uyaniyo ilk iki gün kusma oldu şimdi ksmuyor ama yemek yerken karnını tutuyor aciyor diyorbu durum ayda 2 üç kez başımıza geliyor her seferinde tamam geçti diyorum birkaç hafta sonra yine tekrarliyorlutfen yardımcı olun hastaneye gidip deneme tahtası olmak istemiyoruz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal zaman olsa, Gaita tahlili ile solucan baktirin derim..
Ama bu zamanda, sanki solucan varmis gibi; Andazol surup vermeniz cok daha pratik olur. 2 olcek; ilk gun, 2 olcek;15.gun. verin.
|
|
![]() |
|
Ecrinfeyza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ecrinfeyza
İyi günler Kadir bey tavsiyeniz üzerine Andazol şurup cuma günü verdim gaitasinda hiçbir şey göremedim.Şurup hemen tesir eder mi bilemedim ama bu durumu sizinle paylaşmak istedim.Yemek yerken her öğünde hâlâ karnım ağrıyor ve midem bulanıyor diyor ve bir miktar bazen kusuyor.bu durum 15_20 dakika yemekten sonra devam ediyor.nasil bir tedavi ve bir yol izlemeliyiz.Simdiden çok teşekkür ederim.Allah sizden razı olsun..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her solucan kaka da gorulmez...
Siz sikayetlerine bakin, Gecmedi ise; baska bir sebepten dir. EGER, her sabah, muntazaman ayni saatte (sabah erken), karin agrilari oluyorsa, FMF olabilir. Colchicum Dispert tablet, gunde:1 tane verin. EGER; FMF ise, 1 gunde etki eder, ilaca devam edin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Haz 2020 Saat 18:52 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|