|
Goz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Tem 2020 Saat 20:15 |
Hocam merhaba
8 yasindaki oglumun bogaz agrisi ile birlikte gelisen (tesadufmu bilmiyorum ayni zamanda telefon televizyona da cok bakiyor saatlerce gozunu kirpmadan hangisinden oldu bilemedim ayni zamanda yesilikli bahceli bir ortama geldik hepsi ayni ana denk geldi) goz kizarikligi sonucu iki gozu birden feci kasinti ve kan canagi gibi kizariklik olunca tobrased kullanmaya basladim hocam 4×1 ayni zamanda masaj 3.gun sonunda malesef gecmeyince bir goz doktorunu aramak zorunda kaldik.zylet damla onerdi.damla yi kullandik 2.gun kizariklik filan hersey gecti.kortizonlu goz damlalari ni da mi 5 gun kullanicaz hocam 2.gun gecse bile.doktor 10 gun dedi ama biraz cok degilmi bu sure.cocugun gozune bosuna mi damlatiyorum acaba.birde gunde 3 kere damlatiyorum keserken azaltmak gerekir mi kortizonlu damlayi yoksa birden biraksak sorun olur mu..tesekkurler hocam iyigunler.
Düzenleyen barbaros350 - 01 Tem 2020 Saat 20:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yabanci cisim (mikrop kapma) olsa idi, beraberinde; capaklanma olurdu. TEK basina kizariklik, TV veya
bilgisayar oyunlarina gozunu kirpmadan bakinca olur. Damlalari damlatin. 5 gun yeter!!!
|
|
![]() |
|
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Hocam saolun
Haftaya tatile cikacaksiniz o nedenle soruyorum tekrar olursa ayni sikayet napiyim yine 5 gun zylet mi damlatayim 3×1 mi 4×1 mi. Tesekkurler Iyi yolculuklar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Damlatin. Gunde:4x1
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Hocam merhaba,yukarıdaki mesajı yazalı neredeyse 1 yıl olmuş. Biz yine ailecek o bahsettiğim yeşillikli yer olan köy evine geldik. Ve yine oğlumda aynı boğaz ağrısı ve göz kaşıntısı, kızarıklığı gelişti,çapak çok yok. Artık kesinlikle buradaki ya ceviz ağacı ya asma yaprağı polen vs birşeyin etkilediğini düşünüyorum çünkü oğlum bu 1 yıl içinde zerre hasta olmadı zaten sürekli evdeyiz grip kapacak bir ortam yok. Malum zaten maskesiz dışarı çıkılmıyor. 1 yıldır online ders bilgisayar başında o tarz birşey kızarıklık olsa evde de olmaz mıydı. Geçen sene Zylet le geçmiş gözleri. Şimdi eğer bu durum buraya has birşeyse eve gidene kadr beklemeli miyim. Yoksa zylet kullanayımmı. Boğazı için tantum kullanıyorum. Birde hocam bu polen vs boğaz ağrıtacak şekilde etkieder mi? neden böyle oluyor anlamadım.
Düzenleyen barbaros350 - 22 May 2021 Saat 00:11 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zylet'i kullanin. Olabilir, bazi hassas kimselerde olur. Daha olmadi, Deniz gozlugu taksin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|