|
ISHAL SURECI HK. BILGI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
voco ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haz 2017 Konum: ist Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Tem 2020 Saat 14:25 |
Hocam merhaba,
111 cm,19 kilo olan 5 yil 5 aylik kizim 8-9 gun once gunde 3 kez ve miktar olarakta giderek artan kaka yapti,renk koyu,kivam gevsekti.O yada sonraki gece 2'de karnim agriyor diyerek uyandi ve tekrar kakasini yapti.Sonraki 3 -4 gun agrisi yoktu ama kaka gunde 2 kez gibi yapiyordu ,geciyor diye cok hatirimda degil.Istahida yerindeydi. Son 4-5 gundur sabahlari karin agrisi ile aglayarak uyaniyor,ya hemen yada bir iki lokma aldiktan bir sure sonra kusuyor,ogleye kadar karin agrisi yogun oluyor hatta bagirarak agliyor,kaka acik renge dondu,tamamen civiklasti.evvelsi gun yine 4 kez cikti.Istah tabiki hic kalmadi ve 1 kilo vermis(son tartildigimizda 20 kiloydu). Hastalik surecinde normaldir diye yemege zorlamamiyorum,su ,meyve ve yogurt,teklif ediyorum,sicak havlu koyuyorum karnim agriyor derken sadece.
Bugun karni agrimadan kalkmisti ama sonrasinda 2 kez kustu,En son dun 1 kez acik sari suluya yakin civik kaka yapmisti .Bu surecte ates hic olmadi. Ne asamadayiz acaba, arada normal gibi giden gunler aklimi karistirdi,ayrica sabahlari iyice kotu olup ogleden sonra kendine geliyor gibi iyilesiyormu derken ,aksam ara ara biraz agriyo demeler ve sabah yine ayni dongu ,degerlendirirseniz cok cok sevinirim,tesekkurler hocam. Düzenleyen voco - 03 Tem 2020 Saat 14:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ishal den sonra, kusma olmasi; VIRAL ishal belirtisidir.
Tedavisi yoktur, kendiliginden iyilesir.. Bakteriel olanlarin, 2-3 surmesine mukabil, bu tip ishaller; 5-7 gun surerler. SAKIN ilac vermeyin, bol su/sivi gida verin. Kusmalar su icmesine mani olacak kadar sik ise; Emedur100 fitil kullanin. Gunde:2x1 (en fazla) Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|