|
Ek gıda |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Dersim ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ek gıda Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Tem 2020 Saat 14:21 |
Merhaba Kadir bey benim kıZım 8 aylık 35 haftada 1.500 gr 43 cm uzunluğunda doğdu şuan 8 aylık ek gıdaya 7 aylıkken başladım ve ilk çocuğum çok tecrübesiz bir anneyim size sorum kızıma be yaptıysam yedirtemedim sadece yoğurt peynir çökelek ve avokado yiyor sadece bunlar yeterli olur mu
|
|
![]() |
|
ibrahimny ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimny
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Özür diliyorum haddim olmayarak cevap vermek istedim bana kadir hocamın şu yazısı en büyük rehber oldu ek gıda konusunda. Sizinle de paylaşmak istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
- ibrahimny: Cok tesekkurler
Yaziyi okuyun.. Ayrica da; KILO YAZMADIGINIZ icin, baska yorum yapamiyorum.
|
|
![]() |
|
Dersim ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ek gıda Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim iyi geldi bu tarz yazıları nerenden bulup okuyabilirim daha başka yazılar varsa link atabilirsenizoo mutlu olurum 🙏
|
|
![]() |
|
Şuan 6.500 gr kızım anne sütü hiç içmedi sadece hastanede ili hafta yattı o süre içinde bağışlanmış anne sütü içti sonrası hep mama
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1.5 KILO EKSIGI VAR!!
Gunde en az; 600ml sut/sutlu gida aldigindan emin olun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Tem 2020 Saat 18:41 |
|
![]() |
|
Yoğurt peynir yiyor ama ek olarak sebze çorbası irmik pirinç unu vs başka bişey yemiyor et balık ta dahil ☹
|
|
![]() |
|
Mama da bir öğün de 120 ml içiyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|