Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ek gıda
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ek gıda

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dersim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dersim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ek gıda
    Gönderim Zamanı: 10 Tem 2020 Saat 14:21
Merhaba Kadir bey benim kıZım 8 aylık 35 haftada 1.500 gr 43 cm uzunluğunda doğdu şuan 8 aylık ek gıdaya 7 aylıkken başladım ve ilk çocuğum çok tecrübesiz bir anneyim size sorum kızıma be yaptıysam yedirtemedim sadece yoğurt peynir çökelek ve avokado yiyor sadece bunlar yeterli olur mu 
Yukarı Dön
ibrahimny Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 85
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ibrahimny Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2020 Saat 18:34
Özür diliyorum haddim olmayarak cevap vermek istedim bana kadir hocamın şu yazısı en büyük rehber oldu ek gıda konusunda. Sizinle  de paylaşmak istedim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118440
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2020 Saat 18:41
- ibrahimny:  Cok tesekkurler
Yaziyi okuyun..

Ayrica da; KILO YAZMADIGINIZ icin, baska yorum yapamiyorum. 
Yukarı Dön
Dersim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dersim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Tem 2020 Saat 07:14
Çok teşekkür ederim iyi geldi bu tarz yazıları nerenden bulup okuyabilirim daha başka yazılar varsa link atabilirsenizoo mutlu olurum 🙏
Yukarı Dön
Dersim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dersim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Tem 2020 Saat 07:16
Şuan 6.500 gr kızım anne sütü hiç içmedi sadece hastanede ili hafta yattı o süre içinde bağışlanmış anne sütü içti sonrası hep mama 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118440
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Tem 2020 Saat 18:39
1.5 KILO EKSIGI VAR!! 
Gunde en az; 600ml sut/sutlu gida aldigindan emin olun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Tem 2020 Saat 18:41
Yukarı Dön
Dersim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dersim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2020 Saat 02:07
Yoğurt peynir yiyor ama ek olarak sebze çorbası irmik pirinç unu vs başka bişey yemiyor et balık ta dahil ☹
Yukarı Dön
Dersim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dersim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2020 Saat 02:07
Mama da bir öğün de 120 ml içiyor 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.