|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Melekaksuu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekaksuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2020 Saat 07:34 |
Ateş icin konu acacagımı tahmin etmezdim hic
Hocam 7 aylık bir kızım var,şu ana kadar sıkıntı yaşayacak bir durmumuz olmadı cok şükür.dün sabah ateşle uyandi çocuk ve hic düşmedi.ben oyle cocuga hemen ateş dusurucu verenlerden degilim lakin insan bir noktadan sonra yenik düşüyor.38 civarıydı hep,gece 39.2 oldu en son.gun icinde yarım ölçek calpol verdim 3 sefer.bu sabahta ateşle uyandı.tir tir titriyo cocuk.keyfi yok hic.oyle agiz kokusu dil de pas da yok.bu yaşta ne olur hiç anlam veremiyorum.babamın evindeyiz şu sıralar ceyranda kalınca ya da soguk aldıysa olur mu Paranox fitil kullansam mı ne önerirsiniz.calpolun etkisi olmuyo hic nedendir bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Melekaksuu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekaksuu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sırtıda şu şekilde.6.hastalık olabilir mi.bugun 2.günümüz Gece acile götürdük tam diş zamani ondandır deyip fitil yapıp yolladilar
Düzenleyen Melekaksuu - 18 Tem 2020 Saat 15:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Agiz kokusu ve pas olmamasi; Grip lehine.. Covid-19 olabilir mi??? Bilemem. Siz bir tedbir, atesi dusurmeyin.
Ates dusurmenin, atesin kendisinden cok daha fazla zararlari var. 2- 6.Hastalikta; ates dustukten sonra dokuntu baslar. 3- Sirt resmi net degil.. Bir sey belli olmuyor ama isilik olabilir, atesli iken bile banyo yaptirin. 4- ".... Gece acile götürdük tam diş zamani ondandır deyip fitil yapıp yolladilar ...." Ne bekliyordunuz?? Neyseki artik eski kroniklesmis "ILLETLERDEN" kurtuldular... Astim demiyorlar, antibiyotik dayamiyorlar. Demek hala; dis cikarmanin, ates yapabilecegini zanneden SALAKLAR VAR!! Yapilacak bir sey yok!!! Ates ile ugrasmayin. Turk doktorlarinin gazina gelmeyin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekaksuu
Telefonun başında geleceginiz zamanı bekliyordum :)
Hocam ateş devam ediyor,ateş sıkıntı degil de çocugun hic dermanı,tadı yok Fitil şurup kullanmayalım mı agrı sızı icin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekaksuu
Covid demişsiniz o ihtimali hic düşünmemistim,evde hic kimse de bir belirti yok.varsa oyle bir ihtimal ne yapmaliyız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Fark etmez!!! Ister Grip olsun, ister Covid-19 olsun, zaten yapilacaklar belli.. Ilac verilmeyecek, ates dusurulmeyecek.
Hastalik durumlarinda vucut; enerjisini mikroplarla savasmaya yonelttiginden, enerji tasarrufu icin, uykuyu artirir, hareket etme istegini azaltir. Ates mekanizmasi semasini ve Atesli hastaliklar semalerini iyi inceleyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Tem 2020 Saat 19:03 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekaksuu
Hocam bugun babam grip halsizlik arada ateşten midir bilmiyoruz ölçunce cıkmıyor cunku(benim bildigim 1 kere 38 derece oldu ama uzun surmedi).vucut hassasiyeti nedeniyle acile gitti bi igne yaptirip geleyim diye.kan almişlar tomografi akciger filmi derken akcigerde bisey gorduk deyip yatışını yapmıslar Babama mı uzuleyim cocuklarima mı.en son ki mesajlarima bakarsaniz kizimin atesinden bahsetmiştim.5 gun saglam ateşi oldu cocugun sonra hicbisey olmamis gibi gecti.ben dun ayiptir soylemesi ishal olmusum bugun yok ama karin agrisi var ara ara. grip belirtileri yine.annem, 11 yasindaki oglum ,abim hep gribiz diye dusunuyoruz ama sizce covid mi olduk. Uzun oldu hakkinizi helal edin kafam oyle karisikki.korkuyorum da herkes icin Gorusleriniz benim icin cok cok onemli
Düzenleyen Melekaksuu - 31 Tem 2020 Saat 01:37 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekaksuu
Bu arada yemekte his kaybı abim ben annem de de var.babami bilmiyorum dile getirmedi hic cunku.annem ve babamın bogazinda balgam varmış.öksürük fazla yok Bundan sonrası icin cok korkuyorum.insan kendisi degil de evlatlari,anne babasi icin daha cok endişeleniyor.solunum guclugu..vs yaşayacak miyiz neler olacak😔 Bir de covid olur da atlatırsak Allahın izniyle, bir daha bulaşma olasılıgı var mı Kafamda deli sorular
Düzenleyen Melekaksuu - 31 Tem 2020 Saat 01:42 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|