|
Ates ve aft |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ulku eray ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ulku eray
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2020 Saat 22:12 |
Hocam oglum 5 yasinda. Simdiye kadar dudak iclerinde ara sira aft cikiyor. 1 veya 2 tane. 1- 2 haftayada kendiliginden duzeliyor. Dis hekimi dislerindeki curuklerden dolayi tekrarlar dedi. Yalniz gectigimiz hafta 3 gun atesi oldu bogazim gidiklaniyor bogazim agriyo dedi oncesinde . Cok basim agriyo dedigi zaman calpol verdim. Grip diye baska ilac kullanmadim. Keyfi 2 gundur iyi.Ama yine 2 tane aft var dudaklarinin icinde. Dun gece kanamis dudaginin kenarinda ve yastiginda kan vardi. Acimiyo dedi yara. Duzeliyo gibi. Yalniz ben endiselendim. Kanlarina baktirmalimiyim. Bir yil olmamistir kan tahlili verdigimizde sadece hafif kansizlik var dedi cocuk doktoru.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Turk doktorlarinin; "kansizlik" teshislerine sakin inanmayin.. Cocuklardaki Kan segerlerinin eriskinlerden farkli oldugunu bilmezler..
5 yas icin, HGB alt siniri: 11.5g/dl'dir.. Oyle her sene, Kan tahlilleri filan yapilmasi da gerekmez. 2- Aftlar icin, Kenakort Orobase pomat deneyin. Aft bosluguu dolduracak kadar pomat surup, donmasini bekleyin. 3- Ates dusurucu ilac; sadece agri icin kullanin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|