|
Kizil mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
watcher54 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Tem 2020 Saat 02:56 |
Merhabalar hocam, kızım 6,5 yaşında. 3 ay önce bir hafta süren ateş ve dilde pas olan ama koku olmadığı için antibiyotik vermediğim bir hastalık atlattı. Bu hastalığından bir ay sonra yine ateşlendi, halsizlik ve iştah azalması dışında şikayeti yoktu 4 gün arada çıkan arada kendiliğinden düşen ateş-i vardı. Yine ilaç kullanmadım. Aradan yaklaşık 1 ay geçti şimdi yine benzer bir durum yaşıyoruz. 3 gün önce atesi cıktı. Sadece halsizlik ve iştahsızlık var. Dün akşam dizlerinde kaşınmaya başladı sinek ısırığı gibi 3 tanekabartılar oluştu dizlerde. Sonra kol atlarinda 2 tane cikti. Boynunda bir tane. Sanki bir anda sinek birkac yerini ısırmış gibi. Kabartili, soluk renkte tokuntulerdi. Krem sürünce rahatladı ve uyudu. Dokuntuler kayboldu. Bugün halsiz olması a rağmen parkta uzun süre oynadı. Bir iki kez bacağım ağrıyor dedi. Hafif bir atesi var yine.
Üst üste bu kadar ateslenmesini anlayamadım. Döküntüler az ama kasintiliydi. Çok olmasa da bacak ağrısından şikayet etti. Bu süreçte 4 yaşında kardeşi var onda bir sorun olmadi Kizil mi teste gerek olur mu? Ne yapmalıyım. Çok teşekkür ederim. Allah sizdenrazi olsun inşallah
|
|
![]() |
|
watcher54 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Hocam döküntüler buna benzer biraz daha büyük bir görüntüleri vardı. Söylemeyi unuttum döküntü iki yanakta da birer tane vardı. Kabarık hali geçti ama kızarıklığı kaldı. Şuan kaşıntısı yok.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Bu sabah atesi şimdilik yok, dil bu şekilde, boğazına baktım bir tane küçük beyaz nokta vardi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118797 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kizil ile hicbir alakasi yok, zaten bu yasta olmaz..
Cilttekiler; sinek isirigi.. Ates: ???? Atesden bahsederken, kac derece oldugunu yazin. Ben annelerin; "atesi var" lafina itibar etmem..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Kadir Bey 6 yıldır sizi takipteyim, ateşten korkmadigim için atesi hiç olcmuyorum. Ilk ateşli hali 40 lara çıkmıştır. Sonraki ateşleri 38 lerde olabilir. Hiç ilaç, antibiyotik kullanmadım. Kendiliğinden geçene kadar bekledim. Şimdiki atesi de bugün hiç çıkmadı.
Döküntüler ve kaşıntı bir anda başladı, kıyafeti olduğu halde bacaklardan kaşınmaya başladı. O yüzden endişelendim. Kardeşine bulaşmadan 3 ateşli hastalık geçirdi. Buna anlam veremedim. Küçükten beri sık sık ateşle ve diğer grip arazlarıyla birçok hastalığı sizi takip ederek, hastanesiz ilaçsız atlatik. Daima duacinizim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118797 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dilinin gorunumundan; Gripal bir hastalik gecirdigi belli.
Virus hastaliklarinda, MISAL: Evdeki kardes basit bir Grip dahi geciriyor olsa, kucuk kardesi o sirada eve Sucicegi ile gelse, buyuge bulasma olmaz. Zira; vucutta bir virus varken, ikinci bir virus bulasamaz. Tek istisnasi, iki virusun, AYNI anda vucuda girme durumudur. Lutfen: Teferruat ile ilgili soracaginizda, onceden eski mailleri okuyun. Bunlarin hepsi defalarca anlatildi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|