|
Parmaklarda soyulma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fundagc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2020 Saat 13:29 |
Hocam iyi günler, 7 yaşındaki kızımın el ve ayak parmaklarında soyulma var. Ayaklarda önceden de oluyordu, Ayakkabı ve çorapla terleyip su topluyordur deyip yıllardır açıkçası Çok üzerinde durmamıştım. Şimdi kendisi de koparmış galiba daha çok soyulma var. Belki de ellememek için şu yaz günü sürekli çorap giyiyor. :(
Dün Ellerinde de fark edince Size sormak istedim. Fotoğrafı da ekleyeyim. Eşimin de yıllardır ellerinde egzama/sedef gibi bir türlü bilinemeyen sorunu var, parmakları yarılıyor. O sebeple endişe ettim. Yorumunuz nedir? Cilt dr.u veya çocuk doktoruna görünmeli miyiz? Çok teşekkür ediyorum, sağlıkla kalın..
|
|
![]() |
|
fundagc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni formatta sürekli hata verdi, fotoğrafları ancak link olarak ekleyebildim, kusura bakmayın hocam.. Ellerinde ilk 3 parmakta var her 2 elinde de, fakat fotoğrafta kızarıklığından belki anlaşılır, daha net uğraşsam da çekemedim. Düzenleyen fundagc - 25 Tem 2020 Saat 14:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olu deri tabakasi dokuluyor.
Her banyo sonunda, "kese" yapin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|