Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dudakta yara
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

dudakta yara

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esşi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 309
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esşi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: dudakta yara
    Gönderim Zamanı: 25 Tem 2020 Saat 20:34
Hocam merhaba bugün 9 aylık kızım koltuktan düşerek dudağını patlattı. Patlattı diyorum çünkü dişleri henüz yok ama yere sert bit şekilde ağzını vurunca dudağından kan gelmeye başladı ne yapacağımı şaşırdım küçükken bize yapilan kanayan yere karbonat basmak olduğu aklıma geldi hemen uyguladım ve durdu ama üst dudagi şişti içten yara olmuş sadece anne sütü aldiği için emmesinde sorun yok ancak sert cisimler agzina goturunce ağlamaya basliyor. Maillerde aradim bulamadim bu olay olali 2.5 saat oldu boyle durumlarda ne yapmak gerekir simdiden çok tesekkur ederim iyiki varsiniz.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118401
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2020 Saat 02:37
Soguk tatbik etmek en uygun olanidir.
Bu saatten sonra, birsey yapmayin, kendiliginden duzelir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.