|
Kas ağrısımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2020 Saat 11:37 |
Kadir bey merhaba ,35 yaşında iki çocuk annesiyim.ara ara iki göğsümün arasına kramp tarzı bi ağrı giriyor .cok uzun sürmüyor ama girdiği zaman hareket etmek çok zor oluyor.hapsirirken oldu geçen. Bugünde kollarımı.kaldirdim saçımı toplamak için o anda oldu.cok tedirgin oldum.kalp ağrıları süreklilik gösterir demiştiniz.kontrol için doktora görünmelimiyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pek Kalp agrısına benzemiyor. Adele veya Safra kesesi olabilir, bir Dahiliyeci görsün.
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey oğlum 4 yaşında 2 3 gündür koşarken kalbini tutuyor çok atıyor diye.kalp atış hızı kaç olmalı.neden böyle yapıyor acaba
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey şimdi uyurken nabzını ölçtüm bileğinden dakikada 90 atiyor..4 yaşında 19 kilo 105 cm..simdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal.
Boy kilo için, boy-kilo tablosunu inceleyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|