|
Yeşil mukuslu kaka amip flagyl |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülceeslan ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2020 Saat 02:20 |
Hocam merhaba. 45 gunluk Oglumun kakasi yesil mukuslu kotu kokuluydu. Tahlil yapildi. Amip ve gizli kan cikti. Flagyl 8 saate bir kullan 10 gun denildi. Sut alerjisi olabilir gecmezse dedi.
Korkuyorum acikcasi Resim icin ozur dilerim ![]() ![]() Düzenleyen Gülceeslan - 25 Ağu 2020 Saat 02:59 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118761 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Al bir salak daha!!
Bu kaka; ÇOK YEME KAKASIDIR!! o SALAĞA SÖYLEYİN; Dizanterilerde böyle BOL kaka olmaz!! Sadece beslenme aralarını açın; kakası düzelir. SAKIN, verilen hiçbir ilacı kullanmayın. Laboratuvar da; puştun teki, doktor şle ÇETE halinde çalışıyor!! Ne Amipi?? Hayal görmüş. Çok mu aradınız böyle salak ve sahtekar bir doktoru? |
|
![]() |
|
Gülceeslan ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Cok yorucu bi surec. Tesekkurler hocam...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118761 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Çok okumanız lazım. Henüz daha işlerin başındasınız.
Bilhassa Forum yazılarının yanında, ilk sayfadaki "YAZARLAR" kısmındaki makalelerimi ve "Yeni doğan bebeğin özellikleri" makalemi okuyun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Okumaya basliyorum hocam yazilarinizi.
Hocam birde alakasiz ama bebegi sutu sagarak besleme konusunda fikriniz nedir? Cok sut uretimi yasiyorum. Gunluk iki litre kadar. Emmeyle bosaltamiyor. Mastit oluyorum. Sagarak cozum buldum. Sut kesilir mi emzirmeyle ayni performansi saglayabilir miyim? 3_4 saate sagiyorum mutlaka. Her sagimda 250_300 cc sut cikiyor. Sagma sayisi axalinca sutumde azalir mi? Tavsiyeniz var midir? Sut koyacak yer kalmadi evde. Düzenleyen Gülceeslan - 25 Ağu 2020 Saat 20:01 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anne memeleri; inek memeleri gibi çalışmaz. Çocuk emdikce, uyarılınca süt yapımı olur.
Sağdığınız için gereğinden fazla süt imalatı oluyor. Sağdığınız sütleri ihtiyacı olan annelere verebilirsiniz. Sağma işlemlerini kısa tutarak da sütünüzü normal seviyelere indirebilirsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|