Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Her ay ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Her ay ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
seldaad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı seldaad Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Her ay ateş
    Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2020 Saat 01:32
Hocam merhaba 41 aylık kız çocuğu mart ayından itibaren periyodik olarak her ay sadece ateş görülüyor. Burun akıntısı öksürük agiz icinde yara yok. Dilde pas koku yok hocam. Ateş 37.5 ile 39.8 arasında ateş düşürücü vermeden kendisi düşüyor yaklaşık 4 ya da 5 gün sürüyor. Ateş başladığında bazen ayağım ağrıyor ya da karnım ağrıyor diyor . Ateş olmadığı zaman bu ağrılar görülmüyor. Ne yapmamız gerekir ?  
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2020 Saat 09:56
PFAPA filan değil. SAKIN Türk doktorlarının gazına gelmeyin.

Takip edin. AĞRILI GÜNLERİ Takvime kayıt edin.  2-3 aylık takip sonucunu bana yazın.
Yukarı Dön
kardelenk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 59
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kardelenk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2020 Saat 10:10
Oglum şu an 10 yaşında, 3 yaşlarındayken aynen sizin çocuğunuz gibi her ay ateşleniyordu. Başka da hiç birseyi yoktu. O dönemde hocamı keşfettim, ve nerdeyse bütün soru cevapları okudum. Ve her ateşlendiğinde bilmediğimiz bir rahtatsizliginin iyileştiğini düşündüm ve atesini düşürmedim. Bunu ona da aşıladım ve ateş sırasında askerlerin vücudunda nasıl savastigini anlattım. Çok şükür bugüne ilaçsız geldik.. eskisi gibi atesi çıkmıyor çıksada yorganin altında mis gibi uyuyor.. hakkınızı ödeyemem hocam 
Yukarı Dön
seldaad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı seldaad Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2020 Saat 11:02
Hocam geçen aylarda yaşanan ateşlerin devam ettikleri tarih aralığı
17 Nisan - 22Nisan
10 Mayıs-14 Mayıs
15 Haziran-17 haziran
17 Temmuz-19 Temmuz
26 Ağustos
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2020 Saat 13:14
Periodik değil.
Yukarı Dön
seldaad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı seldaad Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2020 Saat 14:24
Önümüzdeki 2 3 ay tekrar takip edip sizi bilgilendireyim mı hocam ya da başka bişey önerir misiniz? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2020 Saat 18:57
Yok; verdiğiniz tarihler açık bir şekilde fikir veriyor. 
Yukarı Dön
seldaad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı seldaad Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2020 Saat 19:24
Ben hep viral olduğunu düşündüm hocam ama sürekli ateşten başka belirti olmayınca tedirgin oldum hep aynı şekilde viral hastalık geçirmesi normal mi hocam 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.