|
Nezle tedavisinde prednol l kullanımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nilhan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2020 Konum: Batman Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2020 Saat 17:07 |
13 aylık kızım 10 gün önce soguk alginligi sebebi ile ateşlendi. Ilaç içmedigi içinde hastanede 3 gün prednol l ve ates düşürücü verildi. Eve çok sağlıklı döndü. 2 gün sonra hapsuruk burun akıntısı ve oksuruk başladı. Tekrar doktora gittiğimizde 3 kutu prednol l, ibromin zero, paranox ve rhfant diye burun spreyi verdi. Ama prednol l nin prospektüsünde gelişim geriliği yapar yazıyor. Kızımda hiç ilac icmiyor. İgneleri yaptirmalimiyiz?
Düzenleyen Nilhan - 27 Ağu 2020 Saat 17:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN HA!!
Covid-19 daki ölüm sebeplerinin başında, bu Türk doktorlarının en büyük ŞARLATANLIK gösterisi olan bu uygulamadır. Kortizon ile, vucudun bağışıklığı ve dolayısı ile vücudun Virüslere karşı gösterdiği tepkiler (Ateş, burun akıntısı ve tıkanıklığı, bronşlarda daralma, öksürük) yok edilerek, aileleri kandırarak dolandırırlar. SAKIN bu AŞŞAGILIK uygulamaları kabul etmeyin. Ayrıca; ateş düşürücü ilaçlarla bağışıklık sistemi aldatılır, vücudun bağışıklık sistemi; ateşin düşmesi ile tehdit ortadan kalktı zannederek çalışmayı durdurur. Senelerden beri uygulanan bu "Sahtekarlığın 3 Safhası" dolandırıcığı ile İnfluenza Griplerinde hastalık süreleri uzar, hasta tekrar tekrar hasta olur ve doktora fazladan kazanç sağlardı... Ama; Allahın sopası yok! Covid-19 hastalarına da bu sahtekarlıklar uygulanınca, ölümle sonlanan vak'alar bile Türk doktorları uyandırmaya yetmemiş anlaşılan. O sahtekarın verdiği hiçbir ilacı kullanmayın. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Ağu 2020 Saat 12:08 |
|
![]() |
|
Nilhan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2020 Konum: Batman Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınız için teşekkürler doktor bey. Tavsiye edebileceğiniz bir tedavi şekli var mıdır?
Kızım mart, haziran, temmuz aylarında bu şekilde nezle oldu, ilac içiremedigimiz için hep 7-8 gün hastanede yatırdılar. Prednol l her defasında yapıldı. Nisan ayından beri gelişimi durdu. Hiç kilo almıyor aksine kilo kaybetti. Şimdiki şikayeti hapşuruk, burun akintisi ve gece öksürükleri ilerlememeli için ne yapabilirim?
Düzenleyen Nilhan - 27 Ağu 2020 Saat 23:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazılarımı hiç okumadınız herhalde!
SADECE; Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix damla kullanın. Kulak ağrısı olursa, ilaveten İliadin damla kullanın.. Bu konu çok tafsilatlıdır, eski mailleride okuyun. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malesef okumadım. Sayfayla daha dün tanıştım. prednol konusunda çok tereddüt içindeydim o soruyu sormak için üye oldum. Sorularıma aldığım cevaplar ile memnun kaldım. Teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|