|
D vit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2020 Saat 14:10 |
Doktor bey bugun ailecek d vit ampul icecegiz
Dun hastalarimdan biri b12 alerji yapinca korktum acikcasi d vit alerji yapma durumu varmi dir ilk defa kullanacagiz? En iyi emilimi nasil saglayabiliriz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
B12 nasıl verildi? B12 vitamini, asla İÇİLMEZ!! Mutlaka iğne olarak verilmesi ( o da ancak gereken
durumlarda) şarttır. B12 vitamin eksikliği olduğunda; O da ancak ileri yaşlarda, mideden salgılanan "İntrensek faktör" yok olduğunda barsaklardan emilemediği için İĞNE olarak verilir. Sağlıklı ve genc bir kimsede ASLA B 12 vitamin eksikliği olmaz. D vitaminini ampul olarak; 50 seneden beri kullanırım, hiç allerjisini görmedim, duymadım.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|