|
Covid Dvit ve sorular |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
L1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2020 Saat 23:48 |
Hocam son üç aylık tüm soruları okudum.
Biz zaten sayenizde son 4 yıldır dvit3 ampul kullanıyoruz. Hatta bu corona işi çıkınca yılı beklemedik. Haziranda aldık. Şimdi sorum şu; siz hep dersiniz ya fazlası atılır zaten diye. Sizin yıllardır söylediğinize dünya yeni ayıldı, şimdi biz kan vermek istemiyoruz, hastaneye gitmemek adına birer ampul daha dvit alsak sorun olur mu? Bir de çok aradım bulamadım hocam İstanbulda mısınız acaba? Ve hasta kabul ediyor musunuz bu süreçte? Yoksa yıllık görüşmemizi de coronaya kurban mı verdik bu sene?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senede 1 defadan fazla kullanım için; elimde Dvitamini seviyesini gösteren birt tahlil isterim..
D vitaminin "fazlası atılır" demedim...... A,D,E, ve K vitaminleri yağda eriyen vitaminler olup, C ve B grubu vitaminler gibi suda eriyen vitaminler değillerdir ve onlar gibi idrarla atılmazlar. |
|
![]() |
|
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Hocam merhaba,
Yeni mesaj yaz butonunu bulamadığım için bu konunun içine mesaj yazmak zorunda kaldım. Eşim 36 yaşında. Üç dört gün önce boynum tutuldu heralde diyerek biraz omuz boyun sol sırt tarafında ağrı olduğunu söyledi. birkaç gün geçtikten sonra ağrı şiddetlendi, dün yürüşüyüm bile zorlaştı kamburlaştım, ağrı yapıyor dedi. Ve hastaneye gitti. Önce ailede kalp var mı gibi sorular sormuşlar. EKG ve tomografi çekip yarın sabah da kan aldırmaya gel demişler. Bugün kan aldırmaya gittiğinde tomografide ciğerde şüpheli bir durum olduğundan covid PCR testi yapmışlar. Şimdi evde bir odada kapalı. Sonucu henüz çıkmadı. Hocam covid pozitifse ben ve 4,5 yaşındaki oğlum kendimizi nasıl koruyabiliriz. Öksürük, ateş vs hiç birşeyi olmadı. Sadece terlemeleri vardı. Sizce covid olma durumu söz konusu mu? Solunum sıkıntısı olmayan biri olarak tomografi yaptırmakla hata mı etmiş. kafamda kırk tane soru var hocam. Aşırı da tedirginim... Benimle değerli fikirlerinizi paylaşır mısınız? saygılarımla...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Covid-19 olsa, Tomografide değil şüpheli, bas bas bağıran görüntüler olurdu.
Boyun tutukluluğu için, bir havluyu ütü ile ısıtıp, sıcak kompres yapın. Covid-19 bu şekilde olmaz. ama siz genede tedbirli olun, ayrı odalarda kalın, beraber olmanız gerektiğinde maske kullanın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|