|
Bir soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sarenin Annesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sarenin Annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2020 Saat 09:35 |
Hocam 3 yaşında kızım var 2 ay kadar oldu tuvalet alışkanlığını kazandık.Ama geceleri hala bezliyorum .Dün akşam vajinada mercimek tanesi olmaycak kadar ,azıcık bi akıntı farkettim şeffaf gibiydi sabahta dikkat edince gördüm .Ve tuvalet alışkanlığından sonra bi kızarıklık oluyor arada ve acıyor diyor .Akıntıyı daha önce farketmemiştim . Herhangi ateş , huzursuzluk vs bir şikayetimiz yok şuan.Neönerirsiniz ? Sizce normal mi ? Devam edip artarsa ne şekilde hareket etmem lazım ? Teşekkür ederim şimdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O akıntı değildir. Altına sardığınız bezde; idrarı emici kristaller vardır. Bunların vagen içine dökülmeleri
sonucu böyle; "jöle görünümlü" akıntı(!) olur. Seneler evvel, böyle idrar yapıyor diye İngiltere'ye idrar örnekleri göndermişlerdi de, rezil olmuşlardı. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|