|
dilde pas koku |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2020 Saat 15:53 |
hocam iyi günler size 2 sey danismak istiyorum.
1- daha önce ki yazılarınızı okuyarak 15 günü geçirdik kızım emzik emiyordu emziği bıraktıktan 1 gün sonra dilinde pas oluştu ve çok kötü bir koku yazılarınızı okudum icin gozlemledim bekledim ateş pas koku uclusunde ve wbcydi yanlış hatırlamıyorsam 15 ustuyse antibiyotik gerekli diye biliyordum ateş olmadığı için sadece pas ve koku vardi bu yüzden karbonatli su yaptım bezle sildim silince bez sarimsi oluyordu ve ağız kokusu gidiyordu dislerimizide fircaliyoruz bunları yaptıkça gidiyor koku ve pas ama ertesi gün tekrar geçici olabilmesi için ne yapabilirim sağlık ocağı hemşiremiz gördü midesi hassas bi çocuk olduğunu bildikleri için midesi yâda bağırsağında birşey olabilir dedi dilin bazı bölgelerinde pas yâda leke olması hastalığın teshisinde kullanılıyormuş bilmedim...
2- sağlık ocagiyla görüştükten sonra şuan 29 aylık en son ekimde tam kan bskilmisti getir gene tam kan vitamin değerlerine bakalım dedi rutin bir şekilde kaç ayda bir götürüp böyle kan sayımı vitamin bakılmalı şimdiden çok teşekkür ederim hocam ALLAH'A EMANET OLUN INŞALLAH 🤲
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ateş yoksa, hastalık değil. Silin..
2- Böyle saçma-sapan nedenlerle kan alınması ile bebekte KANSIZLIK olur!! Misal: 14 kilo bir bebekte: 1200ml kan bulunur. Siz bu doktorların gazına gelirde, her ay kan aldırırsanız, zamanla kansızlık gelişebilir. |
|
![]() |
|
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
teşekkür ediyorum hocam.
o zaman aldırmayacağım hemşiremiz hiç vitaminlerine baktirmamissin dediği için bi acaba yaptirsammi dedim ne olursa vitamin eksikliğinden suphelenmeliyim? ekstra hiç birşey kullanmıyorum hocam dvit falan
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İlk 1 sene; günde:1000 ünite D vitamini verin.
Başka bir şey gerekmez. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|