|
Boyun koltuk alti ve kasıklarda lenf bezi büyümesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ktsrr
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Boyun koltuk alti ve kasıklarda lenf bezi büyümesiGönderim Zamanı: 17 Eyl 2020 Saat 11:58 |
|
Hocam merhaba
Bebeğim 16 aylik kilosu 8.750 gr boyu 80 cm Yaklaşık bir hafta önce boynunun arka kısmında lenf bezi farkettik ancak herhangi bir rahatsızlığı yok kafamiza takıldığı için tanıdığımız bir radyoloji hekimi boyun usg çekti raporda "Tiroid ve parotis glandlar tabii görünümündedir . Boyun bölgelerinde çevre yumuşak doku olusmlan tabiidir, boyunda buyugu subandiburar bölgede 25×13 mm olmak uzere kalin korteksli ancak benign gorunumde cok sayida LAP izlendi." Yazıyor. Korkulacak bir durum olmadığını söyledi ama yine de çocuk doktoruna girmemizi önerdi. Cocuk doktoru muayene ederken koltuk alti ve kasıklarda da lenf bezleri olduğunu söyledi. Batın usg çekildi onda da karaciğer ve dalakta büyüme yok. Karnında gaz olduğu yazıyordu diğer tüm ölçütler normaldi Yaklaşık 3 4 ay önce kansızlığı vardı 8.4 çıkmıştı bu yüzden kan testleri de yapıldı. (Tahlil sonuçlarının fotoğrafını yukleyecegim) Lenf bezlerini ilk gördüğüm andan itibaren çok korktum kötü bir durum olabilir diye. Daha önceki mesajlarınızı okudum ama sonuçlar hakkinda kendim bir yorum yapamadim. Henuz doktorumuzun yorumunu almadık. Öncesinde siz Incelerseniz çok mutlu olurum hocam. Teşekkürler.
Düzenleyen Ktsrr - 17 Eyl 2020 Saat 12:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2020 Saat 16:00 |
|
Şu anda:
Anemi:YOK. Kan hastalığı:YOK Antibiyotik gereken bir durum:YOK. D vitamini eksikliği var. Bugünden başlayarak, her sene 1 ampul Dvit3 ampul içirin. |
|
![]() |
|
Ktsrr
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2020 Saat 16:59 |
|
Teşekkürler hocam .
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|