Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bogazdaki gicik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

bogazdaki gicik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 424
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bogazdaki gicik
    Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2020 Saat 10:12
hocam merhaba  kizim 5.5 yasinda  gectigimz ilk baharda da ayni sikintiyi yasamistik ama bi sure sonra nasil gctigini anlamadn gecti 3 hafta once yeniden basladi .. kizim yemek yedikten den sonra bogazinda bole bi giciklanma var gbi devem bogazini temizliyo gbi yapiyo oksuruk degl asla oksuruk yok burnu feln da tikali degl agzida koku da yok  ozlelikle yemegi yedikten sonra  basliyo uzun bi sure devam ediyi balli liomn lu su feln veriyorum ama pek bi fyadsi olmuyo yani uykuda yok uyanin ca yok aksm yemegine dogru yok .. acaba reflu tarzi bisy mi ama nasil birden ortya cikar mi bole bi sey yasida kucuk sut urunuyle feln alakasi yok ne yese olabliyor sizce nedr ne yapmam lazm hocam 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117976
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2020 Saat 13:45
Midenin "Kardia" kapağı kaçak yapıyor olabilir. Bir Çocuk Cerrahı görsün. 
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2020 Saat 16:30
peki onemli bisey mi hocam su surecte gostermesk bu sekilde  devam etsek bi problemler olur mu ilerleyen veya tedavi edilmesse kotuye giden bi hastalik mi 
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2020 Saat 16:37
siz birden cerahh deyince bn bi korktum hocam basit bisey dir diye dusunmustum onemli bi rahtsizlik olablir mi durup dururken ole  olur mu ki daha oncede bi kere olmustu ama  3 ay once kendiliginden aon buldu smdi birdn yine ortaya cikti 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2020 Saat 18:33
Acelesi olan bir durum değil.
Bilhassa yemeklerden sonra, hemen yatmasın. Birde, yatağının başucunu 10cm kadar yükseltin.
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2020 Saat 18:46
tamm hocam  tesekur ederim
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2020 Saat 01:50
hocam merhaba yeniden yaziyorum size  ayni problem devm ediyor yanliz bn yanlis yorumlamism yemk yemekle sanirim alakasi yok  yani artk yok  eminim cunku sabh uyandiginda hc bisey yemese bile devm ediyo yapmaya .. yediklerine dikkat ediyorum migdeyi yormucak seyler yediryorum uyumadan  2 saat once hc bosy yedirmiyorum yastigi hep yuksek tutatrk yatryorum ama yok degismedi bazi gunler cok artyo bazi gunler azaliyo ama devamli bi bogazini temizleme hareketi cok yoruldugunu bi bitse bi gecse anne diyor devmli gozumu karartip cocuk cerahina ciksam mi yoksa alerji de olablir mi babsinin da alerjisi var 2 aydir okusruyo oda ama o her yil ole bahar son bahar hep ole acaba diyrum alerjisi mi var olablir mi yoksa migde sindeki bu gevseme ilerliyomu ne yapcagmi sasrdim  bekleyerek hata yapiyo olabilirmiyim doktor bey 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2020 Saat 02:24
Cocuk Cerrahi gorsun.
Turk cocuk doktorlari; her seye "Allerji" derler, onlara kulak asmayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.