|
bogazdaki gicik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 424 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2020 Saat 10:12 |
hocam merhaba kizim 5.5 yasinda gectigimz ilk baharda da ayni sikintiyi yasamistik ama bi sure sonra nasil gctigini anlamadn gecti 3 hafta once yeniden basladi .. kizim yemek yedikten den sonra bogazinda bole bi giciklanma var gbi devem bogazini temizliyo gbi yapiyo oksuruk degl asla oksuruk yok burnu feln da tikali degl agzida koku da yok ozlelikle yemegi yedikten sonra basliyo uzun bi sure devam ediyi balli liomn lu su feln veriyorum ama pek bi fyadsi olmuyo yani uykuda yok uyanin ca yok aksm yemegine dogru yok .. acaba reflu tarzi bisy mi ama nasil birden ortya cikar mi bole bi sey yasida kucuk sut urunuyle feln alakasi yok ne yese olabliyor sizce nedr ne yapmam lazm hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Midenin "Kardia" kapağı kaçak yapıyor olabilir. Bir Çocuk Cerrahı görsün.
|
|
![]() |
|
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 424 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki onemli bisey mi hocam su surecte gostermesk bu sekilde devam etsek bi problemler olur mu ilerleyen veya tedavi edilmesse kotuye giden bi hastalik mi
|
|
![]() |
|
siz birden cerahh deyince bn bi korktum hocam basit bisey dir diye dusunmustum onemli bi rahtsizlik olablir mi durup dururken ole olur mu ki daha oncede bi kere olmustu ama 3 ay once kendiliginden aon buldu smdi birdn yine ortaya cikti
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Acelesi olan bir durum değil.
Bilhassa yemeklerden sonra, hemen yatmasın. Birde, yatağının başucunu 10cm kadar yükseltin. |
|
![]() |
|
tamm hocam tesekur ederim
|
|
![]() |
|
hocam merhaba yeniden yaziyorum size ayni problem devm ediyor yanliz bn yanlis yorumlamism yemk yemekle sanirim alakasi yok yani artk yok eminim cunku sabh uyandiginda hc bisey yemese bile devm ediyo yapmaya .. yediklerine dikkat ediyorum migdeyi yormucak seyler yediryorum uyumadan 2 saat once hc bosy yedirmiyorum yastigi hep yuksek tutatrk yatryorum ama yok degismedi bazi gunler cok artyo bazi gunler azaliyo ama devamli bi bogazini temizleme hareketi cok yoruldugunu bi bitse bi gecse anne diyor devmli gozumu karartip cocuk cerahina ciksam mi yoksa alerji de olablir mi babsinin da alerjisi var 2 aydir okusruyo oda ama o her yil ole bahar son bahar hep ole acaba diyrum alerjisi mi var olablir mi yoksa migde sindeki bu gevseme ilerliyomu ne yapcagmi sasrdim bekleyerek hata yapiyo olabilirmiyim doktor bey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cocuk Cerrahi gorsun.
Turk cocuk doktorlari; her seye "Allerji" derler, onlara kulak asmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|