|
danışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gul78 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2020 Saat 10:27 |
Kadir bey merhaba, öncelikle sizin uzmanlığınız dışı biliyorum ama size danışmadan rahat edemediğim için izninizle sormak istyorum; 42 yaşındayım smear testi yaptırdım sonucunda malignite ya da intraepitelyal lezyon yönünden negatif, şiddetli inflamasyon ile uyumlu bulgular ve reaktif hücresel değişiklikler yazıyor.
bu sonuca göre doktor belirgin enfeksiyonunuz var deyip ornisid fort tablet ve monodoks tablet yazmış. muayenemde herhangi bir şey dememişti benim de öyle belirgin bir şikayetim yok. bu ilaçları kullanmalı mıyım yoksa bir idrar tahlili falan mı yaptırsam size danışmak istedim. çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akıntınız yoksa, bir HATA var demektir.
Başka bir doktora gidin. |
|
![]() |
|
gul78 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam ben bu testi 10 gün önce yaptırmıştım yaptırmaya gittiğimde hafif bir akıntım vardı ama arada dönemsel oluyor bir de hafif bir kaşıntım da olmuştu bir iki gece onun dışında bir problemim yoktu. Sonrasında hiçbir şikayetim olmadı. Kendi doktorum başka şehre gitti bu doktora ilk defa gittim. Eski doktoruma daha önce çok şiddetli yanma kaşıntı şikayeti ile gittiğimde muayene edip fitil, krem vs vermişti ama antibiyotik hiç vermemişti. bu doktor muayenede hiçbir şey demeyip smear sonucuna göre direkt iki tane antibiyotik yazınca emin olamadım. ben bir idrar ya da kan tahlili yaptırsam ona göre ilaçları alsam bu tahlillerde belli olurmu ki? ya da hiç kullanmasam bir sıkıntı yaratır mı? çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akıntınız şimdi yoksa, hiçbir şey yapmayın.
Ama emin olmak için; İdrar tahlilini başka bir yerde tekrarlatın. İlk idrarı değil, orta idrarı verin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun, varolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|