Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gecmeyen ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gecmeyen ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yamannfs Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yamannfs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gecmeyen ishal
    Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2020 Saat 20:56
hocam oglum 23 bucuk aylik yaklasik 15 16 gundur ishal ates olmadigi icin doktora goturmedim ama artik endiselenmeue basladim ve kaka sanirim yakiyor cocugun pisigide cok inatci. Yapmam gereken birsey varmi doktora goturmelimiyim gunde 5 bazen 7 kez kivamsiz kaka yapiyor yarisi sulu yarisi kivamsiz rengi degisiyor bazen yesil bazen koyu kahve bazen acik kahve gibi. Daha once gozlemledigim kadari ile oglum her dis cikarmasinda once kaka sayisi artar hafif islah gibi olup pisik olurdu oyle birsey sandim ama uzun surunce endiselendim. 3 gun once eczaneden reflor aldim ama bugun  yazinizi okudum ki reflorun bir etkisi olmazmis. Bana bir cagre olurmusunuz lutfen 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118018
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2020 Saat 08:15
Kilosuna bakın :
Bu ishal dönemine rağmen, kilo alıyorsa, aşırı besleniyor veya fazla şekerlı/unlu gıda alıyor demektir.
Kilo kaybı varsa, onu konuşuruz.. 
Yukarı Dön
Yamannfs Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yamannfs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2020 Saat 10:04
Hocam anlayamadim ishalin sebebi fazla sekerli unlu gida almasimidir oglumda kilo kaybi yok,ikinci sorumda suan ishal donemimi yani? birde kilo kaybi var ise konusurz demistiniz kilo kaybi yok bu durumda korkulcak birseyde yokmu ishali gecirmek icin bir ilac onerirmisiniz 17 gun oldu bugun 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2020 Saat 19:09
Kilo kaybı yoksa; beslenmesinde "teknik" bir arıza var demektir. 
Günlük beslenmesini yazın. 
Yukarı Dön
Yamannfs Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yamannfs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2020 Saat 12:56
Anladim hocam yaziyorum.   
Sabah: 1 yumurta 1 ceviz ici yarim muz 3 zeytin azicik peynir 
Ogle uykusu: 1 bardak sut 
Uyaninca ogle yemegi: bazen tarhana bazen karisik sebze turu  yemek 1 orta boy kase olcusu
Ikindi vakti: 3-4 kasik kadar yogurt 
aksam: bir bardak sute ari mama veya normal princ unu icine tatlandirmasi icin bir kasik pekmez koyarim.
Gece yatarkende: birsey icmeden uyumaz hero baby kasik mamasini civik kivamli yapip biberonla veriyorum
 Gece yine mama diye uyanir: ozamanda sut veriyorum hocam

23.5 aylik 13 bucuk kilo

Yukarı Dön
Yamannfs Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yamannfs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2020 Saat 12:59
Hocam eklemeyi unuttum gun icinde kendi isterse azicik meyve suyu icer cubuk kreker yer ama tadimlik yer abur cubur yemez pek. Hocam birde  bu yszdigim beslenme turu yanlissa nasil beslemeliyim eşim cocugu cok yediriyorsun diyor sizcede oylemi yapiyorum ama kilolu bir bebek degil goruntusu nornal hatta bacaklari ciliz 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2020 Saat 16:33
El İNSAF!!  3 öğün nesine yetmez!!!  7 öğün!! Tabiiki çok kaka yapar.
2 yaşındaki bir çocuğu; 6 aylık gibi beslerseniz tabii ki çok kaka yapar!!
Yukarı Dön
Yamannfs Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yamannfs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2020 Saat 19:30
hocam cok utandim simdi tamam 3 ogune dusuyorum cok tesekkurederim 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.