|
Gecmeyen ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yamannfs ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2020 Saat 20:56 |
hocam oglum 23 bucuk aylik yaklasik 15 16 gundur ishal ates olmadigi icin doktora goturmedim ama artik endiselenmeue basladim ve kaka sanirim yakiyor cocugun pisigide cok inatci. Yapmam gereken birsey varmi doktora goturmelimiyim gunde 5 bazen 7 kez kivamsiz kaka yapiyor yarisi sulu yarisi kivamsiz rengi degisiyor bazen yesil bazen koyu kahve bazen acik kahve gibi. Daha once gozlemledigim kadari ile oglum her dis cikarmasinda once kaka sayisi artar hafif islah gibi olup pisik olurdu oyle birsey sandim ama uzun surunce endiselendim. 3 gun once eczaneden reflor aldim ama bugun yazinizi okudum ki reflorun bir etkisi olmazmis. Bana bir cagre olurmusunuz lutfen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilosuna bakın :
Bu ishal dönemine rağmen, kilo alıyorsa, aşırı besleniyor veya fazla şekerlı/unlu gıda alıyor demektir. Kilo kaybı varsa, onu konuşuruz..
|
|
![]() |
|
Yamannfs ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam anlayamadim ishalin sebebi fazla sekerli unlu gida almasimidir oglumda kilo kaybi yok,ikinci sorumda suan ishal donemimi yani? birde kilo kaybi var ise konusurz demistiniz kilo kaybi yok bu durumda korkulcak birseyde yokmu ishali gecirmek icin bir ilac onerirmisiniz 17 gun oldu bugun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kilo kaybı yoksa; beslenmesinde "teknik" bir arıza var demektir.
Günlük beslenmesini yazın.
|
|
![]() |
|
Anladim hocam yaziyorum.
Sabah: 1 yumurta 1 ceviz ici yarim muz 3 zeytin azicik peynir Ogle uykusu: 1 bardak sut Uyaninca ogle yemegi: bazen tarhana bazen karisik sebze turu yemek 1 orta boy kase olcusu Ikindi vakti: 3-4 kasik kadar yogurt aksam: bir bardak sute ari mama veya normal princ unu icine tatlandirmasi icin bir kasik pekmez koyarim. Gece yatarkende: birsey icmeden uyumaz hero baby kasik mamasini civik kivamli yapip biberonla veriyorum Gece yine mama diye uyanir: ozamanda sut veriyorum hocam 23.5 aylik 13 bucuk kilo |
|
![]() |
|
Hocam eklemeyi unuttum gun icinde kendi isterse azicik meyve suyu icer cubuk kreker yer ama tadimlik yer abur cubur yemez pek. Hocam birde bu yszdigim beslenme turu yanlissa nasil beslemeliyim eşim cocugu cok yediriyorsun diyor sizcede oylemi yapiyorum ama kilolu bir bebek degil goruntusu nornal hatta bacaklari ciliz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
El İNSAF!! 3 öğün nesine yetmez!!! 7 öğün!! Tabiiki çok kaka yapar.
2 yaşındaki bir çocuğu; 6 aylık gibi beslerseniz tabii ki çok kaka yapar!!
|
|
![]() |
|
hocam cok utandim simdi tamam 3 ogune dusuyorum cok tesekkurederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|