|
yenidoğan 9 gündür tuvaletini yapmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
reyyan_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reyyan_melek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eki 2020 Saat 21:35 |
kızım 4 gün sonra 2 aylık olacak.2800 kg doğdu şuan 5 kg.kakasini en son 9 gün önce sarı sulu ve bezden tasirircasina çok yaptı.ondan önce her bezinde az miktarda kakası olurdu.ama son 2 gündür ikinmasina ragmen yapamıyor.10güne kadar yapmaması normal diyeokumuştum.ama artık endişelendik.fitil uygulayalım mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ikinip-ikinip yapamiyorsa; Gliserin Kansuk fitil yapin.
Cocuk rahat ise, dokunmayin.. Yeni Dogan ile ilgili makalemi okudunuz mu??
|
|
![]() |
|
reyyan_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reyyan_melek
makalenizi okudum.kizim kalasını 5-6 kez yaptığı günlerde de ikinmasi coktu şimdi de öyle .gece uyandıkça ıkınıyor.ama genel hali rahat.dün size yazdıktan sonra kakasini bezden tasirircasina sarı kıvamlı bişekilde yaptı.benim merak ettigim bebek rahatsa 10 gun bile gecse mudahale etmemelimiyim?bu arada sadece anne sütü ile besleniyor yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu aylardaki bebekler, bilhassa anne sutu alanlar bu sekilde kaka yapilirler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|