|
Geceleri yutkunma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eki 2020 Saat 23:30 |
Hocam.merhaba,
Size daha once 5 yasindaki oglumun gece uyurken surekli bogazina birsey geliyormus gibi ust uste yutkundugunu yazmistim. Siz de geniz akintisidir cold mix damlatin demistiniz Hocam cold mix damlatinca gercekten cocuk yutkunmuyor Ama damlatmayinca tablo ayni Kroniklesmis bisiy mi var cocukta hocam? Geniz eti vs gibi bir sorun olabilir mi? Surekli cold mix damlatmak da dogru olmaz heralde degil mi? Yani ben oglumun bu yutkunmasinin sebebini ogrenmeyi cok istiyorum degerli hocam
|
|
![]() |
|
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oglumun genel sagligi gayet iyi olup, kilosu 18,4 civari. Ve gece yatarken disinda bogazda midede bir problem var gibi gorunmuyor hocam
Bunlari da eklemek istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecirdigi Gripal bir enfeksiyona baglidir. Onemli bir sey degil, bir zaman sonra gecer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|