|
Kendim için bir soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eki 2020 Saat 15:20 |
Hocam merhaba. İki gece önce aniden aşırı bir titreme ile uyandım. Öyle titriyordum ki sanki ameliyattan çıkmış gibi. Bı yarım saat sonra midem bulanmaya başladı ve hemen kusmaya başladım aşırı derecede kustum önce yediğim gıdalar çıktı sonra çıkanlar ise yani çok afedersiniz o kadar igrencti ki sanki ağzımdan kaka çıkıyor sandım. Sonra ateşim 39 a çıktı. Hemen akabinde aşırı derecede terledim ve herşey geçti uyudum. Ama iki gündür ağzıma lokma koyamiyorum su dahil hicbisey canım istemiyor. Eğilip kalkınca kafam zonkluyor. Yiyemedigim için de çok halsizlestim. Sizce neden olmuş olabilir bana ne önerirsiniz. Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yediginiz bir gidadan mikrop almissiniz.
SAKIN: Antibiyotik veya ishal kesici ilac almayin. Arkadan ishal gelebilir. Eger kusma cok etkili oldu ise, kusma gelmeyebilir. Yari yariya hazirlanmis; Visne suyu + Soda yudum yudum icin. Soguk olsun. Sonrasinda, corbalarla ve agizinizin sevdigi gidalarla beslenin. Iyilesmeniz; 3-4 gun alir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|