|
Sütten kestim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eki 2020 Saat 08:14 |
Hocam benim bebeğim 40 günlük bebeğim kız 2190 Gr doğdu dün tartildi 4700 olmuş anne sütüyle besledim ancak dün botox oldum mecbur sebeple ve botox firması garanti vermedi süte geçebilir emzirmeyi birakmalisin dendi eser miktarda süte geçiyormuş ama çok tehlikeli olduğu için veremezmisim ve dünden beri Aptamil mama aldım memeden kestim. Kutu süte nezaman gecebilirim Aptamil çok pahalı kutu sute bebe bisküvisi atıp nezaman verebilirim.bide nişastayı sütle yapıp cıvık bir kıvamda nezaman verebilirim.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne kadar sacma bir sey!! Dokuya zerk edilen "botox', nasil olacak da, yogunlugu ayni kalacak sekilde
kana gececek, butun vucuda ESIT YAYILACAK, size hicbir zarari olmayacak ve bu arada da sute gececek!! Verilen Botox miktarini kilonuza bolun, 1 litre sute gecen miktari bulursunuz. O da; bebek bir seferde bir litre sut icerse!! Ayrica da; sizin sindirim sisteminize gidip, zarar vermeyen botox, bebege NASIL etki etsin?? Hemen emzirmeye baslayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Eki 2020 Saat 18:55 |
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam doktor ilacı üreten firmaya sordu ama garanti veremetiz üzerinde çalışma yapilmadi dedi.bana verilen botox miktarı 100 ml.hocam korkuyorum bu botox yılan zehriymis Allah korusun bişey misey olur firma ve doktor kes dedi cesaret edemiyorum emzirmeye.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"... bu botox yılan zehriymis.."
Bunu hangi GERI-ZEKALI soyledi?? Botox, Clostridium Botilinum BAKTERILERININ salgiladigi bir toksindir. Yilanlarla hicbir alakasi yoktur.. Etrafta SALAK coook! 100ml Botox, 60 kilo olsaniz, kilo basina: 1,6ml duser... 100ml sute: 0,16ml duser.Kaldiki, toksin cilt altina verilir verilmez, doku tarafindan etkisizlestirme reaksiyonu da baslar. Bunlar hem CAHIL, Botox'un ne oldugunu bile bilmiyorlar, hem de APTALLAR! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|