|
Gece yatarken çorap giydirilmez mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melekaksuu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekaksuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eki 2020 Saat 23:59 |
Hocam merhaba
Gecmiş konulara baktım bulamadım.gece ustunu surekli acan cocuk ya da bebeklere gece çorap giydirilmez mi? Bu mevzuda cok tepkili olanlar var asla giydirilmeyecegine dair..cok mu zararlı hakikaten.gunduz giydirilen çorap gece nasıl tehlike saçıyor uyumakla baglantısı nedir ben anlamiyorum,bilmediğimden anlamıyorum.siz ne derseniz o benim için Şimdiden teşekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yani... Bu kadar sacma bir konu olamaz..
Eger; kis mavsimi ise, evde kalorifer, soba calismiyorsa, oda isisi 10- 12 deceden asagi ise, corap da giyersiniz, takke de takarsiniz.. AMA... Normal sartlarda ve mevsimlerde, evde baska hic kimse corap giymezken bebege corap giydirmek; cehalettir, sacmaliktir. Sonuc olarak: Bebegin basi terliyorsa, bir yerde HATA yapiyorsunuz demektir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Eki 2020 Saat 03:24 |
|
![]() |
|
Melekaksuu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekaksuu
Millet baş terlemesinde degil ki.o corap asla giydirilmezin de hocam
Ben yasamadim ama inanilmaz tepkiler var.yoksa ben kendim nasil giyiniyorsam cocuklarimi da ayni giydiriyorum.terlemelerine musade etmem. Ben sadece saglik acisindan sakincasini ogrenmek istemistim.kan dolasimini etkiliyor diyen de var bircok hastaliga yol actigini söyleyen de.
Düzenleyen Melekaksuu - 30 Eki 2020 Saat 08:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Salak bunlar ya!!!!
1- Kan dolasimini etkilerse, ayaklarda MORARMALAR olur!! Meslek hayatim boyunca boyle bir durumda karsilasmadim. Bu salaklar, her aileyi; Nisantasi, Ulus, Bagdat Caddesi'nde yasiyor zannediyorlar!! Evin sadece oturma odasinda soba yanan, yatak odalarinda hicbir isitma tertibati olmayan evlerde yasayan gariban aileler ne yapacaklar?? 2- Bir tane ornek versinler! Hangi "hastaliklara" yol aciyormus?? Neticede; bu salak doktorlar da, bu salak toplumdan cikiyor!! Baska soze gerek varmi?? |
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam konuyu acan arkadas benimde ne zamandir sormak istedigim soruyu sormus. Gercekten boyle tepkiler var gunduz giydirirsen skntı yok diyorlar ama gece giydirirsen kan dolasimini buyume hormonunu etkiler dahasi ayak ta ve parmakta sekil bozuklugu yapar diyen doktorlar var hocam. Ilk duydugumda bende cok sasirmistim ne yalan soyleyeyim evim kisin cok isinmiyor ben usuyorum kendi yatagimda cocugumada 2 senedir hic cikarmadan corap giydiririm cnku evim yaz kis soguk olur hem yasadigim yerden öturu hemde bodrum kat mecburum ben bile usuyorum. Bir gun evime misafir gldiginde evim icin gulerek resmen iklim degisti senin evde demisti
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz; Turk cocuk doktorlarini, bir sey biliyor mu saniyorsunuz?
Ne diye bu supruntuleri ciddiye aliyorsunuz? Ayni salakligi; bebek mamalarinda da yaptilar. Sanki Turkiye'de her bebekli aile milyoner!! " -Anne sutu yoksa, (sozum ona) sut yasak, mama verilecek!! " Ya mama alacak parasi olmayan aileler ne yapacaklar?? O zamanda Turk bebeklerini: sade suya pirinc ununa mahkum ediyorlar. Bunlar boyle assagilik, cikarci, sahtekar doktorlardir.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|