|
Hocam alanınız değil ama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Seymaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kas 2020 Saat 01:39 |
Hocam 34 yasindayim kanama şikayeti ile kadın doğum doktoruna gittim ultrasonla bakıldığında rahimde küçük bir kist var denildi. Tekrar bı ay sonra başka bı doktora daha gitim ayrıntılı ultrasonla bakildi. 9 mm polip var denildi kürtaj ameliyat olmam gerektigini söylediler anesteziden randevu aldım. Kafamı kurcalayan ise ilk doktor ameliyat dememesine rağmen ikinci doktorun demesi acaba ameliyat olmadan başka bı doktora daha gitsem mi ne dersiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onumuzdeki "Regl" i bekleyin. Kendiliginden dusebilir. Dusmezse, o zaman dusunulur.
|
|
![]() |
|
Seymaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben ilk doktor muayesini sonrası adet gormustum adetten sonra bakildigin da yine var denildi o doktor da ameliyat dedi şimdi bı kez daha adet olmayı bekliyeyeyim mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O zaman, gerek yok.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben hala ameliyat olmadım tekrar adet oldum polip çok küçük deniliyor bu adet bitimini Dr beklesem mi hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kuculdugune gore onemli bir durum degil, su Corona tantanasi bir bitsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|