|
Zayıflık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2020 Saat 14:28 |
Hocam temmuz 2016 doğumlu kızım.3100gram doğmuştu.surekli ağlayan yemeyen bir bebekti.sizinle çok istişare ettik dönem dönem hep sipraktin kullandım.donemsel iyilesmelerimiz olduysa hala sonuç aynı hocam.suan 14.400 gram 99/100 cm iştah bir var bir yok nefes kokusu herzaman var ozaman için tuzlu yedirin demiştiniz ama farketmiyor hocam özellikle uyandığında hep hasta gibi. Bu durumdan çok endişe duymaya başladım ne zamana kadar sipraktin verilir ki hocam.birde büyükler zayıf olduğu için bagisikligida çok zayıftır sakin hasta olmasın dedikce evhamim artıyor.kilo takıntılı değilim ama akranlarının yanında çok küçük.bu aynı zamanda güçsüz ve sağlıksız olduğu anlamı taşır mi?
Hocam birde saçları tel tel ve sayılacak kadar hepi topu bir tutam az tepeden bakıldığında sac derisi çok belli diğer 2 kız kardeşinin benim eşimin saçı hiç öyle değil gayet gür.bu konuyla bir bağlantısı var mıdır diye belirtmek istedim..teşekkürler. Düzenleyen seyla.gazi - 01 Ara 2020 Saat 14:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vesikalik seklinde yuz ve saclarinin resimlerini gonderin.
|
|
![]() |
|
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Merhaba hocam. Resmi burdan özel mesaj olarak yollamaya çalıştım ama yollayamadım sizin için sorun olmassa mail adresinize atabilir miyim özelden yollayabilirmiyim.mail adresinizi özelden yazabilir mısınız.
Düzenleyen seyla.gazi - 01 Ara 2020 Saat 20:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Nerede ise her gun yazyorum!!!
drktgc@yahoo.com
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Dikkatimden kaçmış kusura bakmayın.yolladim.hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Benim suphelendigim hastalik degil.
Sanki kendisi "sac yoluyor" gibi! Ona dikkat edin. Sipraktin, 3-5 gun aralarla gerktigi zamanlarda kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Tesekkur ederim hocam.saç hic gormedim hatta taratmiyor bile ama dikkat edicem.peki hocam baktırmam yaptırmam gereken bir tahlil değer vitamin enzim eksikligi vb.birsey var mı ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olsa , soylerdim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|