|
Tek bobrek ve D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ara 2020 Saat 11:41 |
Hocam İyi günler
İyi ki Varsınız. Yıllardır okuyorum yazılarınızı. Benim de bir sorum olacak. Oğlum 4 yaşında tek böbreği çalışıyor diğeri kistik yapıda. D vit ampul yılda 1kez ona da içilebilir miyim.?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Icirebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Hocam malum hep evde güneş göremedi. 6 ayda bir içirmek için önce tahlil mi verelim? Böbreği için zararlı olur mu?Yılda 2 kez içmesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Daha evvel Dvit3 ampul icirdi iseniz, Tahlil yaptirin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Hocam Mart ayında icirmistim. Birde bu ay icirdim. Mart ayında icirdigimi tamamen unutarak icirdim hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Hocam kafama taktim bu durumu. Tahlil mi versek bi sıkıntı olur mu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Nisan basi tahlil yaptirip, bana yazin..
SADECE D vitamini baktirin... Laboratuvarin gazina gelip; Sayfalar dolusu tahliller yaptirmayin..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Nisan ayına kadar oğlumda bir sıkıntı oluşma ihtimali var mi Hocam?Tecrübelerinize Size çok güveniyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|