|
Skolyoz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2020 Saat 10:39 |
Merhaba Kadir Bey 13 yaşına girecek kımızım sağ omzu hafif aşağıda duruyordu ortopediye götürdüm film çekildi ve 3-5 derece eğrilik var çok az dedi 6 ay sonra bi konuda bi uzmana kontrole gitmemixi söyledi pandemiden dolayı gidemiyoruz ve kızom yazın 3 ay hergün yüzdü ana duruşunda bir değişim olmadı egzersizde önermedi doktor sizce neler yapabiliriz evde
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120857 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaman alir....
Hic vermedi iseniz, 1 ampul Dvit3 icirin.. Fizik tedaviye gidip, bazi hareketleri ogrenip, uygulayin.
|
|
![]() |
|
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey gecen sene ağustosa ölçüm yapıldı kıxımın d vitamini 22 çıktı dr 1 ampül verdi içirdim başka içmesine gerek yok dedi tekrar kontrole gittiğimizde ölçüm yaptırmadı verdiği vitaminde d vitamini olduğunu söyledi 1 yıl geçti temmuz ayında ben tekrar içirdim kıxıma sizin dvitle ilgili yaxılarınızı okuyunca tekrar ölçümğn önemli oldupunu gördüm ama şimdide koronadan dolayı gidemiyoruz ölçüme temmuzda verdim 6 ay sonra tekrar içireyim mi ne önerirsiniz?
Gerçekten ülkemizdeki doktorlarla ilgili söyledikleriniz ne kadar doğru her cevabınız için çok teşekkür ederim sağlıkla kalın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120857 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
22asiri dusuk bir deger. Tekrar 1 ampul icirin, Yaz basi olcum yaptirip, bana yazin.
Turk doktorlara kalirsa;Turkiye'de herkesde D vitamini dusuk oldugu icin, 22 deger "normal" sayilmali imis!!! Zihniyet ve zeka seviyeleri BU!!! Gecenlerde, bir laboratuvar da bunlara uyup; 2-22 arasini normal "Referans araligi" olarak veriyordu.. |
|
![]() |
|
Temmuz ayında içirmiştim aralıkta bugün yekrar verdim yaz bsşı ölçümü bildireceğim ekstra hergün saat 12 de güneşlense faydası olur mu Ah Kadir bey birde bu değeri görenin biri prof bir diğeride doçent idi gerçekten her söylediğinizde ne kadar haklısınız ailemdede çok doktor var bizim kötülüğümüzü istemeyeceklerinr göre ne öğrertildiyse onla kalmışlar verdiğiniz bilgiler sayesinde gördüm sağlıkla kalın çok tesekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okusunlar!!! Okumak istedilerde zorla ellerinden kitap mi aliniyor?
Ben daha '60'li yillarda, 2. sene Tip talebesi iken bunlarin ne MAL olduklarini anlamis ve hicbir zaman Turkce Tip kitabi okumamis ve ders dinlememis bir talebe idim. Histoloji imtahaninda sorulan "Akcigerin dallanmasi" sorusuna, Grey's Anatomy'den ogrendigim gibi anlatinca ve Cocuk Imtahaninda, "Rubin Ikterus"un ne anlama geldigi sonusuna, Ruby=kirmizi diye cevap verince notumu kiran, Goz imtahaninda, Laser'den bahsedince; "-Oyle isikla misikla tedavi olmaz" diye beni kovan Prof.lari nasil unutabilirim.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Ara 2020 Saat 19:00 |
|
![]() |
|
Kadir bey kızıma bugün test yaptırdım
25 hidroksivitamin d 21.34 ng/ml çıktı referans aralığı 30-100 olarak verilmiş Temmuz ayında ve aralık ayında devit ampul içirmiştim şimdi ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hala cok dusuk.
Hemen bir ampul icirin ve 1 ay sonra, 1 ampul Dvit3 daha icirin.. Temmuz ayinda tekrar olcum yaptirip, bana yazin. Bu dozlarda, Turk doktorlara KAPAK olsun!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|