Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Skolyoz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Skolyoz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
vinil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 161
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vinil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Skolyoz
    Gönderim Zamanı: 03 Ara 2020 Saat 10:39
Merhaba Kadir Bey 13 yaşına girecek kımızım sağ omzu hafif aşağıda duruyordu ortopediye götürdüm film çekildi ve 3-5 derece eğrilik var çok az dedi 6 ay sonra bi konuda bi uzmana kontrole gitmemixi söyledi pandemiden dolayı gidemiyoruz ve kızom yazın 3 ay hergün yüzdü ana duruşunda bir değişim olmadı egzersizde önermedi doktor sizce neler yapabiliriz evde

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120857
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2020 Saat 19:28
Zaman alir.... 
Hic vermedi iseniz, 1 ampul Dvit3 icirin.. Fizik tedaviye gidip, bazi hareketleri ogrenip, uygulayin.
Yukarı Dön
vinil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vinil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2020 Saat 12:09
Kadir Bey gecen sene ağustosa ölçüm yapıldı kıxımın d vitamini 22 çıktı dr 1 ampül verdi içirdim başka içmesine gerek yok dedi tekrar kontrole gittiğimizde ölçüm yaptırmadı verdiği vitaminde d vitamini olduğunu söyledi 1 yıl geçti temmuz ayında ben tekrar içirdim kıxıma sizin dvitle ilgili yaxılarınızı okuyunca tekrar ölçümğn önemli oldupunu gördüm ama şimdide koronadan dolayı gidemiyoruz ölçüme temmuzda verdim 6 ay sonra tekrar içireyim mi ne önerirsiniz?
Gerçekten ülkemizdeki doktorlarla ilgili söyledikleriniz ne kadar doğru her cevabınız için çok teşekkür ederim sağlıkla kalın
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2020 Saat 18:35
22asiri dusuk bir deger. Tekrar 1 ampul icirin, Yaz basi olcum yaptirip, bana yazin. 

Turk doktorlara kalirsa;Turkiye'de herkesde D vitamini dusuk oldugu icin, 22 deger "normal" sayilmali imis!!! 
Zihniyet ve zeka seviyeleri BU!!!

Gecenlerde, bir laboratuvar da bunlara uyup; 2-22 arasini normal "Referans araligi" olarak veriyordu..

Yukarı Dön
vinil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vinil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2020 Saat 16:40
Temmuz ayında içirmiştim aralıkta bugün yekrar verdim yaz bsşı ölçümü bildireceğim ekstra hergün saat 12 de güneşlense faydası olur mu 
Ah Kadir bey birde bu değeri görenin biri prof bir diğeride doçent idi gerçekten her söylediğinizde ne kadar haklısınız ailemdede çok doktor var bizim kötülüğümüzü istemeyeceklerinr göre ne öğrertildiyse onla kalmışlar verdiğiniz bilgiler sayesinde gördüm sağlıkla kalın çok tesekkürler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2020 Saat 18:57
Okusunlar!!! Okumak istedilerde zorla ellerinden kitap mi aliniyor? 
Ben daha '60'li yillarda, 2. sene Tip talebesi iken bunlarin ne MAL olduklarini anlamis ve hicbir zaman Turkce Tip 
kitabi okumamis ve ders dinlememis bir talebe idim. 
Histoloji imtahaninda sorulan "Akcigerin dallanmasi" sorusuna, Grey's Anatomy'den ogrendigim gibi anlatinca
ve  Cocuk Imtahaninda, "Rubin Ikterus"un ne anlama geldigi sonusuna, Ruby=kirmizi diye cevap verince notumu
kiran,
Goz imtahaninda, Laser'den bahsedince; "-Oyle isikla misikla tedavi olmaz" diye beni kovan Prof.lari nasil
 unutabilirim. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Ara 2020 Saat 19:00
Yukarı Dön
vinil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vinil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2021 Saat 22:32
Kadir bey kızıma bugün test yaptırdım 
25 hidroksivitamin d 21.34 ng/ml çıktı referans aralığı 30-100 olarak verilmiş 
Temmuz ayında ve aralık ayında devit ampul içirmiştim şimdi ne yapmalıyım
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2021 Saat 03:13
Hala cok dusuk. 
Hemen bir ampul icirin ve 1 ay sonra, 1 ampul Dvit3 daha icirin.. Temmuz ayinda tekrar olcum yaptirip, 
bana yazin.
Bu dozlarda, Turk doktorlara KAPAK olsun!! 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.