Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sindirim Problemleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sindirim Problemleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Chanson Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 311
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Chanson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sindirim Problemleri
    Gönderim Zamanı: 17 Ara 2020 Saat 22:33
Sevgili Kadir hocam,
Yaklaşık 2 haftadır sindirim sistemimle ilgili sorunlar yaşıyorum.
Sabahları kalktığımda göğsümde, kaburga kemiğimde gaz birikiyor gibi hissediyorum. Geğiremiyorum, geğiremediğim için de rahatlayamıyorum
Yemek öncesi ve sonrası midemde hep bir yanma, şişkinlik var. Yediklerim boğazıma kadar geri geliyor ama ağzıma acı su gelmesi gibi bişiy değil bu.
Ben resmen lokmayı yuttuktan sonra ağzıma geri geldiğini hissediyorum. Bununla birlikte mide bulantısı da var.
Ve maalesef eskisi kadar iştahım yok. Size sormak istediğim birkaç soru var değerli hocam

1) Ben Aralık ayı başında diş ağrısından 1 hafta boyunca her gün 1 adet majezik ağrı kesici aldım. Sonra da dişim için Largopen antibiyotik kullandım.
Ama bu ilaçların hepsini keseli en az 10 gün oluyor. Bu ilaçlar mideme zarar vermiş olabilir mi?

2) Yukarda yazdığım şikayetlerden dolayı endoskopi yapılmalı mı? Size ciddi bir hastalığı düşündürdü mü? Bana tavsiyeniz ne olur hocam?

Çok teşekkür ederim
Yukarı Dön
Chanson Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 311
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Chanson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2020 Saat 22:34
39 yaşındayım sevgili hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120087
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2020 Saat 23:47
Safra kesenize bir baktirin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.