|
Sindirim Problemleri |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Chanson
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sindirim ProblemleriGönderim Zamanı: 17 Ara 2020 Saat 22:33 |
|
Sevgili Kadir hocam,
Yaklaşık 2 haftadır sindirim sistemimle ilgili sorunlar yaşıyorum. Sabahları kalktığımda göğsümde, kaburga kemiğimde gaz birikiyor gibi hissediyorum. Geğiremiyorum, geğiremediğim için de rahatlayamıyorum Yemek öncesi ve sonrası midemde hep bir yanma, şişkinlik var. Yediklerim boğazıma kadar geri geliyor ama ağzıma acı su gelmesi gibi bişiy değil bu. Ben resmen lokmayı yuttuktan sonra ağzıma geri geldiğini hissediyorum. Bununla birlikte mide bulantısı da var. Ve maalesef eskisi kadar iştahım yok. Size sormak istediğim birkaç soru var değerli hocam 1) Ben Aralık ayı başında diş ağrısından 1 hafta boyunca her gün 1 adet majezik ağrı kesici aldım. Sonra da dişim için Largopen antibiyotik kullandım. Ama bu ilaçların hepsini keseli en az 10 gün oluyor. Bu ilaçlar mideme zarar vermiş olabilir mi? 2) Yukarda yazdığım şikayetlerden dolayı endoskopi yapılmalı mı? Size ciddi bir hastalığı düşündürdü mü? Bana tavsiyeniz ne olur hocam? Çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Chanson
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2020 Saat 22:34 |
|
39 yaşındayım sevgili hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2020 Saat 23:47 |
|
Safra kesenize bir baktirin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|