|
Anaokuluna gitse eve corona getirir mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NAZLI35 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ara 2020 Saat 18:38 |
Merhaba hocam genel bir soru sormak istiyorum,belki daha önce sorulmuştur eski yazıları okudum bulamadım o yüzden soruyorum.
5 yaşına girecek kızımı corona korkusu yüzünden okuldan aldık,okulda öğretmenler personel sürekli maske takıyordu,çocuklarda maskeli ve 6 kişilik sınıflarda eğitim görüyorlardı maskeyi sadece bahçede ve yemek yerken çıkarıyorlardı.okulda başka bir sınıfta öğretmen eşinden covid kapmış ve test yaptırana kadar 1-2 gün okula gelmeye devam etmiş sonrasında korktuğumuz için okuldan aldık.neyden korkuyoruz derseniz Eşim evden çalışıyor Ve coronadan aşırı korkuyor,akraba eş dostla görüşmeden İzole yaşamaya gayret ediyoruz ama çocuk yaşıtlarıyla olamayınca durumdan olumsuz etkilenmeye başladı. sorum şu;5 yaşındaki kızım gibi veya anaokulu grubu kısıtlı maske kullanma okulca corona tedbirlerine uymakta olan bi okula devam ederek kolayca covid olup bize bulaştırabilir mi?Biz ailelerin arada kaldığı bi konu değerli görüşlerinizi bizimle paylaşıp yol gösterirseniz çok memnun oluruz,teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Virus bulasirsa, tabiki de eve tasiyabilir.
Bunu onlemenin de en iyi yolu, yuva'da devamli maske takmasidir. Eline veya ustune bulasan Coronavirus, hastalik yapamaz.. Bulastirabilmesi icin, illaki; solunum yolu hastaligi olmasi sarttir.
|
|
![]() |
|
NAZLI35 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınız için çok teşekkür ederiz hocam,Biz maskeye ilaveten çocuk için kreş gibi ortamlarda takalım diye yaka kartı aldık fda onaylı içeriğinde şu var;
Formülü: Sodium Chlorite , Natural Magnesium Silicate bu yaka kartları sizce virüsü uzak tutmakta işe yarıyor mu hocam.çok teşekkürler iyi çalışmalar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic bir ise yaramaz.. Bu kadar SALAKCA bir urunde zaten bir tek Turkiye gibi ulkelerde satilir.
Herhalde, kopeklerde kullanilan, "Pire tasmalarindan" ilham aldilar!! Allahin uyaniklari. Aptali bol bir ulkede boyle mutesebbislerin olmasi cok dogal. Ne olabilir??? Yaka kartina dusen viruslar olebilir... O kadar!! Yoksa, ASLA havadaki viruslara etki edemezler.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Ara 2020 Saat 19:19 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|