|
Uykudan önce Beslenme ve x raydan geçiş hakkında |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mutlu
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Uykudan önce Beslenme ve x raydan geçiş hakkındaGönderim Zamanı: 25 Ara 2020 Saat 09:54 |
|
hocam merhabalar, 5 yaşa yaklaşan oğlum, gece uyumadan önce bazen yemek yemek istiyor, acaba bu doğru bişey mi, kimi gece sindirim için uğraşmasın bünyesi sadece büyümek için çaba göstersin diyor, kimi de büyümek için yakıta ihtiyacı var uykudan önce beslenme daha iyi olur diyor, acaba siz nasıl tavsiye edersiniz, gece uyumadan önce acıktım derse yemek vereyim mi, vermeyeyim mi, bazen ekmek, bisküvi yemek istiyor,
bir de hafta 2 ya da 3 gün işe gidiyorum, oğlum da benimle geliyor, x raydan geçiyoruz bunun bir sakıncası olur mu, hem benim için hem oğlum için soruyorum. eğer zarar veriyorsa geçmemenin yollarını arayacağım, çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Ara 2020 Saat 18:59 |
|
1- Kilo problemi yoksa, yesin.... Veya aksam yemegini gec yedirin..
Turk doktorlarinin; buyume ve beslenme hakkinda soyledikleri hicbir seye inanmayin... 2- "X-Ray'den GECMIYORSUNUZ!!! Size bunu hangi SALAK soyledi??? O icinden gectiginiz cihaz, bir "manyetik alandir"... X-Ray (=Rontgen cihazi) olsa, ekran olur.. Herhangi bir ekran varmi?? Bu cihazlar, sadece metal cisimler manyetik alanini bozarsa, ikaz verir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Ara 2020 Saat 18:59 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|