|
Astım ve covid |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cinar1122 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cinar1122
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2021 Saat 22:11 |
Merhabalar
Eşim 4 yıldır solunum testi sonucuna göre Astım tehşisi ile BREQUAL 50MG İnhalasyon Aircomb 5/10 mg tablet Ventolin Inhaler kullanıyor 1 haftadır covid pozitif belirtileri üşüme- öksürük- sırt bacak ağrısı oldu.Sizin tavsiyelerinizle ağrı durumunda parol ile geçirdi. Tomografi sonucunda Her iki akciğer alt lob posterioda subplevral minimal buzlu cam dansiteleri izlenmektedir. Bulgular hafif derecede covid pnömoni tutulumu ile uyumludur. ilaçlarını alıyor bırakınca öksürük artıyor bu durumda ne tavsiye edersiniz öksürük için ne yapabiliriz |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilaclarina devam etsin. Bu ilaclar, oksuruk kesmiyor, bronslari genisletiyor. Bu sayede balgam kendiliginden
atilabildigi icin; oksurmeye gerek olmuyor. Zararli olanlar; oksuruk kesici ilaclar ve Kortizonlu "puf" lar Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Oca 2021 Saat 20:06 |
|
![]() |
|
cinar1122 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cinar1122
Çok teşekkür ederim sağolun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cinar1122
İyi akşamlar hocam bu kez kendim için yazıyorum. Eşimden sonra benimde testim pozitif çıktı.
Sadece koku tat gitti ilaç kullanmadım.Karantinamız bitti bugün kan tahlili sonucun dimer 808 çıktı 10 günlük kan sulandırıcı iğne kalan 20 güne hap devam dedi doktor 1 aylık tedavi başladı. Bu yükseklik korkulacak bir durum mu sonrasında tekrar tahlil vermeli miyim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbir ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cinar1122
Kan sulandırıcı pıhtı atması için önemli dediler.808 değer yüksekliği sorun olmaz mı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"dimer" zaten olusmus olan pihtinin eridigini gosterir. Vucut kendisi hallediyor.
Cok telas ediyorsaniz, igne yerine, Aspirin 100mg gunde 1 tane alin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cinar1122
Tamam hocam teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|