|
kendim için kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuber ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2021 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2021 Saat 22:48 |
merhaba hocam, ben 36 yaşındayım,bayanım..
yaklaşık 2 aydır özellikle akşam yatınca (gündüz nadir oluyor) heriki kulağımda da çınlama oluyor nabız atışı şeklinde önce şiddetli sonra yavaşlıyor ve özellikle sol kulağımda daha çok oluyor.. tansiyonum genellikle düşüktür 9-6 çıkıyor ölçtüğümde... bu dönemde hastaneye gitmek istemediğim için branşınız değil biliyorum ama tek güvendiğimiz doktor sizsiniz o yüzden size davışmak istedim...teşekürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak cinlamalari gecmez. Alisin..
|
|
![]() |
|
tuber ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2021 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam zaten çokta rahatsız olmuyorum ama acaba
altında yatan başka bir sebep var mıdır diye sormak istemiştim. kbb doktoru çınlama için bt istedi yaptırmadım size danışmadan.. teşekürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sacmalik.. Ne bekliyormus?? Ne yapacakmis..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|