Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Mama ile ek gıda
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumMama ile ek gıda

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Neşe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 11 Oca 2021
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Neşe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Mama ile ek gıda
    Gönderim Zamanı: 18 Oca 2021 Saat 20:13
Mama ile ek gıda
Merhaba hocam öncelikle sorumu cevapladıpınız için tesekkür ederim. Kızım 50 cm 3650 gr doğdu. Ve 5. Ayımız girdik. 1. Ay doktor kontrolümüzde aynı kiloda idi. 2 ay kontrolümüzde de doktorumuz kilo almadığını söyleyip kan ve idrar testleri yaptı herhangi bir sorun cıkmadı. 1 hafta daha sık ve emerek uyutmadan beslenmesini istedi. Ama yine kilo alamadı. 1 hafta denemesi için nutrica infatrini mama önerdi kullandık ve 1 haftada 200 gr aldı. Bu arada huzursuzluk ve uykusuzluğun daha azaldı. Sonra 2 hafta daha bizi kilo ve boy ölçümleirnde takip etti ve kilo alımını sağladı. Önerilen mamayı 6.ayına kadar raporladı. 5.ay(15 ocak) kontrolünde 65 cm boy ve 6700 kilo ulaştık. Hersey normal diyip ek gıda başlayabilirsin dedi. Mamaya anne sütüne ve ek gıda olarak devam edilecek mama raporu bitene kadar.
Sormak istediğim anne sütüm yetersiz geliyor ama emzirmeye devam ediyorum. Günde 4 kere 110 cc mama veriyorum. Henüz ek gıda başlamadım. Ek gıda başlayınca mama vermemi önerirmisiniz? Ek gıda anne sütü ve kutu sütle devam mı etmeliyim? 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.