|
Covid aşı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 531 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2021 Saat 22:06 |
Hocam merhaba covid 19 2019 cikti degil mi. 2017 ve 2018 de covid 19 aşı patentlerinin alındığını gösteren yazılı belgeler gösterenler gordum bi tv de . Ve test kitlerinin satıldığını gösteren hangi ülkelere satıldığını gösteren belgelerde tarih gene 2018 complo teorileriyle ilgilenmediğini zi biliyorum ama bu teori felan degil basbaya belgeler var. Bu durumda nasıl güveneceğiz aşıya vs reye. 3yil sonra birilerinin çıkıp hepsi yalan dolandı demesini mi bekleyeceğiz yine.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bütün panik havasının Trump gitsin diye yapıldığı iddiası var. bir öyle, bir böyle beyanat vermiş, yalan söylemiş. Sizin dediklerinizin belgesi veya "linki" varmi? Onlari okumam lazim.
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 531 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hocam bu belgede 2015 yılında rothchild in Hollanda üzerinden patent başvurusunda bulunduğu yaziyor patentin ne üzerine oldugu belirtilmiyor 2017 ve 2018 de de patent çalışması devam ediyor 2020 yılı mart ayında buraya covid 19 aşı si olarak amacı belirtiliyor. Ben dinlediğimde belgedende onu anladım. Bu belgeyi politikacının biri gösterdi hızlı bir şekilde Hollanda'dan yanıt geldi . Yani daha turkiyede bu konuşmaya 300 500 kisi dinlemeden adamlar soyle dedi . Bu belgeyi yalanlamadilar sadece patent başvurusu 2015de olabilir korona ibaresi 2020 de eklenmiştir dediler. Yani savunmada bu.. ayrica bu belgedede korona bitiş tarihi olarak 2025 tarihini vermesi vardi. Orda ilginç olan bitiş tarihi için projenin beklenen bitiş tarihi yazması. Covid 19 stratejik hazirbulunusluluk ve cevap programi olarak hazırlanan belgede covid için proje olarak bahsediliyor.bu belge zaten dunyabankasinin kendi sitesinden sanirim. Bir belge daha vardi onda net görüntü alamadım.ordada test kitleriyle ilgili.2017 ve 2018 test kitleri ile ilgili yapılmış görüşmeler kitleri o zaman alan ülkeler listesi vardi . 2 saatlik bir programdı dinlemek isterseniz linki atabilirim. Yani hocam olay su bazi dünyanın cok zengin ve ileriyi gören insanları 2020 yılında boyle bi salgın çıkacağını on görmüşler ta 2015 de aşının patent başvurusunu yapmış hatta test kitlesini bile ongormusler kağıt üzerinde alim satimini bile yapmışlar.
Düzenleyen kzykzy - 23 Oca 2021 Saat 20:03 |
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1. Belge; Guvenilir degil. 2015 yilinda, Covid-19 virusu hakkinda nasil bilgi sahibi olunabilir?
2. Belge; 2025 Mart'i; "Expected Project Closing Date." yani 'Projenin, Tahmini Kapanis Tarihi' olarak belirtiyor. Projenin ne oldugu da belli degil.
|
|
![]() |
|
1.belge yalanlanmadi izahat getirmeye çalıştılar cok tatmin edici de degildi.belgeye hollanda cevap vermeye calisti patent alımıyla ilgili usullerle açıklama yapmaya çalıştılar ama evet sizin sorduğunuz sorunun cevabini vermediler :)
2. Ustte yazıyordu covid 19 strategic preparedness and response program diye ayni belgede
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olasi bir salginda neler yapilmasi ile ilgili bir calisma..
Virusun "salgin suresi" ile bir alakasi yok.
|
|
![]() |
|
bugu ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
bunlar yalanlandı. hatta kendi videosunu çekip yayınlayan biri vardı. bunların patenti var vs. diye. amaçları ne bilmiyorum ama yalan bence de. yarasa'dan vahşi doğadan bulaştığına inanıyorum ben. malum çin'de yemedikleri bir şey yok.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"yarasa corbasi" , Cin'de yenmez.. Ilk haberdeki resim de zaten, Pasifik Okyanusunda 2,000 mil otedeki,
Palau adasinda cekilmisti. 1- Zaten, diger baska hayvanlarda olan viruslarin insanlarda hastalik yapabilmeleri icin, once Domuz da bir uyum sureci gecirmeleri gerekir. 2- Zaten, cogu hastalik yapici viruslarin Cin'de ortaya cikmalari, Cin'de;"Ordek-Domuz-Insan" yasaminin icice olmasindan dolayidir. Bu sistemde bile bulasma ("bulas" DEGIL), solunum sistemi ile olur. Siz hic, Musluman ulkelerde, yeni bir Grip turunun veya Covid gibi bir hastaligin ciktigini duydunuz mu? Tarihteki unlu Ispanyol gribi bile, Ispanya'da degil, Amerika'nin orta eyaletlerinde; uzerinden kuslarin goc yollarinin gectigi bolgelerdeki domuz ciftliklerinde cikmis, kisa surede o bolgede buunan askeri kislalara bulasmis ve o askerlerin Avrupa'ya sevkleri sonucu ile once Fransa'da sonra Ispanya'da salgin baslamistir. Ispanya harbe dahil olmadigi icin ve sansur uygulanmadigi icin sanki salgin Ispanya'da baslamis gibi bir ortam olusmus,sansur uygulayan Amerika veAvrupa basininda haber olamamistir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Oca 2021 Saat 19:20 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|