|
Kaşıntı mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Telasli anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şub 2021 Saat 21:23 |
Merhaba hocam kizim 3.5 yaşında son iki haftadır sürekli elbiselerini çekiştir iyor ayaklarını birbirine sürtüyor kaşıyor gibi ama çok şiddetli kasimiyor gece kaşıntıdan uyanmıyor ama sürekli elini dirseklerine bacaklarına götürüp çekiştir iyor bir döküntü yok cildinde herhangi bir değişiklik yok yeme icmemizde ben ve babasında kaşıntı falan yok ne yapmamı önerirsiniz allah sizden razı olsun hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu hareketleri acaba ciplak iken de yapar mi?
Sadece elbiseler varken yapiyorsa; iyi durulanmamis camasirlar sebep olabilir. Ciplak iken de yapiyorsa, sinirsel bir durum olabilir. Bir Noroloji doktoruna gosterin.
|
|
![]() |
|
Telasli anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Hocam bende ilk başta elbiselerden kaynaklı olabileceğini düşünüp bütün kıyafetlerini yikakup ütü ledim hatta dün elbiselerini çıkarıp gözlemledim dizlerini göğüs kısmını dirseklerini kaşıyor kaşıyınca hafif kızarıyor uyuz olabilirmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dokuntu olmasi lazim..Kasinan bolgelerin ve Bilhassa ayak tabaninin ve gobek deliginin etrafinin resimlerini gonderin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|