|
Yüzde şişme ve baş ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şub 2021 Saat 02:55 |
Hayırlı geceler Kadir hocam
Kendim için yazıyorum son 1 aydır çok öfkelenip üzülünce yüzüm kızarıp şişiyor Birde çok aşırı şekilde baş ağrısı oluyor ve ağrı kesici almama rağmen geçmiyor. Bir türlü rahatlayamıyorum gözlerim bile şişiyor. Sanki beynim çatlatacak gibi:( yüzüm yanıyor Midemde hafif bulantı oluyor... Son zamanlarda çok öfkeleniyorum bu öfke patlaması sonunda Baş ağrısı, yüzde şişme ve kızarıklıklarla kalıyorum ve sürekli burun akıntısı oluyor günlerce çenem ağrıyor başım ağrıyor gözlerim ağrıyor 1 yıl önce panik atak ve psikolojik tedavi gördüm 3-4 ay önce ilaçları bıraktım ve doğru düzgün uyuyamıyorum ve çok öfkeleniyorum Ne yapmalıyım? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
????? Bay misiniz? Bayan mi???
Yasiniz kac???
|
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
27 yaşında bayanım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iyi bir Endokrin doktoruna gidin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Teşekkür ederim Kadir hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|