|
Alerji mi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aslhn
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 290 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Alerji miGönderim Zamanı: 17 Şub 2021 Saat 00:34 |
|
Dokto bey merhaba, 30 yaşında bayanım, burun kasintisi, hapşırık , geniz akintisi ve yine burun geniz boğaz kulakta kaşıntı 3-4 yıldır bu aylarda artiyo, ateş halsizlik yok , bu ne acaba alerji bu aylarda olur mu, bu arada 1 haftadır burnum için İlladin kullandım ve deloday kullandım ancak hiç bir şekilde düzelme olmadi bu arada gözlerim de kasiniyo teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Şub 2021 Saat 03:20 |
|
1 hafta kadar, gunde 1 tane Zyrtec tablet alin, duzelirse, allerji demektir.
|
|
![]() |
|
iparkatre
Üye
Kayıt Tarihi: 26 May 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iparkatre
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2021 Saat 09:25 |
|
Ben de aynı durumdayım Kadir bey. Yüzümde, burnumda, kulak içlerimde, dilimde ve boğazımda kaşıntı oluyor. Burnumun ucunda böcek geziyor sanki. Geniz akıntısı bir artıp bir azalıyor. Yanma hissiyatı oluyor değişen yerlerde. Vücudumda da oluyor kaşıntı çok rahatsız edici boyutlarda olmasa da. Allerji değilse ne olabilir? Hemogramdaki eos değeriydi sanırım allerjide yükselen, o normal. Karaciğer değerleri normal. Hatta ara ara boğazımı biri sıkıyormuş gibi oluyor. Öksürünce göğsümün ortasında hırıltı oluyor. Allerjik astım mı acaba diyorum?
|
|
![]() |
|
iparkatre
Üye
Kayıt Tarihi: 26 May 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iparkatre
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2021 Saat 15:30 |
|
Kadir bey delirmek üzereyim. Ateş basması ve yanmayla beraber dilim damağım kuruyor ve yüzüm kızarıyor, göğüs altına kadar üst gövdemde kırmızı plaklar oluyor. Boğazım sıkılıyor haliyle. Derin nefes alabiliyorum ama daralıyorum yine de. 10 saniye kadar sürüyor kızarıklıklar kayboluyor ama yanma ve ateş basması hissi sürüyor bir süre daha. Ağzım kuruduğu için sanırım yutkunmakta da zorlanıyorum. Şu an da o durumdayım. Üst üste olmaya başladı kırmızı plaklar. Kaybolup bir süre sonra geri geliyorlar. Neden olabilir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2021 Saat 18:39 |
|
-iparkatre: Bu bulgular, Covid-19 bulgulari.. Zamanla gececek, bir sey yapilamaz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|