|
Ateş kusma ishal karın agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nacves ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şub 2021 Saat 01:24 |
Değerli hocam 3 gün önce 5 yaşındaki oğlumun ateşi çıktı 38.5civariydi 3 kez kustu bu arada gazi vardı Ateş kusma bitti ve karın agrisina ishal eşlik etti. Önceki yazılarınızda ishale müdahale etmemek gerektitini okudum ama karın ağrısı çok fazla oluyor ardından ishal geliyor su gibi ayakları da buz gibi hocam bu korona vakti hastaneye götürmek istemiyorum. Beklemelimiyim. Bebeklikte rotavirus aşısı olmuştu. Şimdiden çok teşekkür ederim hocam
Düzenleyen Nacves - 17 Şub 2021 Saat 02:00 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rotavirus ve benzeri virutik ishallerde, kusma ve ishal beraber olur.
Bakteriel ishallerde ise; once kusma olur, kusma gecer ishal baslar. SAKIN ilac/antibiyotik kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Nacves ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam çok sağolun ama bir karın ağrısı başlıyor sonra ishal çocuk ağlıyor bu karin ağrısı normal mi. Çünkü cevremden 3 gün oldu doktora götür sözlerini duyuyorum ve korkuyorum . Hocam değerli vaktinizi ayırıp yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN HA!!!Gidenlerin tamami gereksiz yere uzun surede ve daha agir bir sekilde iyilesirler. Hasta ailesi de
sanki iyi bir HALT ETMISLER gibi mutlu olurlar. Kusma olmadan, sadece ishal ile su kaybi OLMAZ! Turk doktorlara inanmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Şub 2021 Saat 18:56 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|