|
Dediğiniz doğru. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryemmm-can ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2021 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemmm-can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2021 Saat 22:31 |
Bebeğim 2,5 aylıkken uykuya dalarken ,her sese ,yüzüne vuran rüzgara,vücuduna deren suya ve buna benzer bir çok şeye kollarını yana açarak bir tepki veriyordu.size bunu sorduğumda bana moro refleksi demiştiniz.zamanla kaybolur dediniz.epilepsi olabilir mi diye sorduğumda ne alakası var demiştiniz.oysa gittiğim bir doktora da bunları anlatınca hiç test yapmadan bebeğin nöbet geçiriyor hemen B6 ya başlayalım dedi .hemde bunu diyen çocuk doktoru.ve bana şu cümleyi kurdu ‘burdan çıkıp sakın başka doktora gitmeyin bebeğinizi ben iyileştireceğim’ Ben hemen bir nörolağa gittim ve nörologta sizle aynı şeyi söyledi bu moro refleksi dedi.şimdi kızım 6 aylık ve hepsi geçti bitti.Size katılmamak elde değil bazı doktorların işi hasta olmayan hastayı iyileştirmek.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen oyle!
B6 vitamini ile Epilepsi tedavi edecek!! PUST! Biliyor bunun Moro refleksi oldugunu ve kendiliginden gececegini!! Moro refleksi kaybolunca da, "Tedavi etti" olacak.. ".... bazı doktorların işi hasta olmayan hastayı iyileştirmek." Bazilarinin isi de; "Sahtekarligin 3 Safhasi" ile saglam cocugu hasta etmek!! Onca hakaretten sonra anca vazgecirebildim, zira REZIL oldular. SAKIN bu sahtekarliklarin sona erdigini dusunmeyin bile...Her sene, "Otoyol kenari Tip Fakulteleri" boyle binlerce SAHTEKARI sokaklara saliyorlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|