|
Vucutta oluşan kızarıklık ve sivilce |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
garfis ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mar 2021 Saat 18:57 |
Hocam merhaba,
1,5 yaşında kızımda her diş çıkartma döneminde ve ortlama aylık periyotlarda vücudunun çeşitli bölgesinde kızarıklıklar ve daha sonrasında iltihaplı sivilceler oluşmaktadır. Resimde görebilirsiniz. Daha önceden sinek ısırmaları sebep oluyor diye düşünüyorduk sizde bir keresinde ona yormuştunuz. Sürekli olması artık bizi tedirgin ediyor. Diş ateş ve bu sivilceler hepsi bir arada çocuk çok yoruluyor. Sizce bir çözümü varmıdır? Doktor tavsiyesi ile bir kaç krem kullandık. Faydası oluyor ama tekrar çıkıyor. Bize ne yapmamızı tavsiye edersiniz? Selamlar
|
|
![]() |
|
garfis ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba bize cevap yazmamışsınız, yanlış bir şeymi söyledim. Bir problemmi oldu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap yazdigimi hatirliyorum ama, herhalde, "Yanit yaz" kutusunu tiklamadim..
Bu tip dokuntuler, bir Cins Stafilokoklarla olur. Ilaclara direnclidirler. Her gordugunuzde, hemen Betadine veya Battion, bir kulak cubugu ile surun. Biraz inatcidirlar ve ev halkina bulasma olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ederim bilgiler için.
İyi günler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|