|
bilgi rica |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
egtuna
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: bilgi ricaGönderim Zamanı: 13 Mar 2021 Saat 16:57 |
|
Kadir hocam merhaba, İzmir den tulum peyniri almıştım kargo ile vakumlu paketlerde geldi. kullanmayacağım kısmını vakumlu paketleri hiç açmadan o şekilde derin dondurucuya koydum. bu sabah kahvaltıda o peynirden yedik. ama eşim o paketi bir hafta 10 gün önce o buzdolabına indirmiş ama vakumlu poşetini hiç açmamış. ben bu kadar zamandır buzdolabında durduğunu bilmiyordum.aynı şekilde tereyağını da bu şekilde buzluktan parça şeklinde indirip tüketiyoruz. ama peynir ilk defa buzluğa koydum. bu kadar süre önce buzdolabına indirip 15-20 gün içinde tüketmenin bir zararı olur mu? çocukta yemişti şimdi tedirgin oldum. bilmediğim bir konu olduğu için. bu tarz ürünler buzluktan normal dolaba indirildiğinde ne kadar sürede tüketilmeli? biz bu yediğimiz kısımla ilgili bir sorun yaşar mıyız? çok teşekkür ederim.
Düzenleyen egtuna - 13 Mar 2021 Saat 16:59 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Mar 2021 Saat 18:50 |
|
Yag ve Peynir(Bilhassa tuzlu) olanlar, disarda bile bekleyebilirler.
En kotu ihtimal ile: Peynir kuflenir, kuflu kisimlari atarsiniz, Yag acir, acimis yagi elma parcalari ile kaynatirsiniz, aciligi gider.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|