Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sık idrara cikma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sık idrara cikma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asdes Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 63
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asdes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sık idrara cikma
    Gönderim Zamanı: 21 Mar 2021 Saat 19:26

Merhaba kadir bey 
Gecen hafta  6 aylik oglum icin ishal oldugundan ve yumurta alerjisinden bahsetmistim size.  Ishali bir hafta surdu gunde 8/9 kez kaka yapiyordu hala tam duzelmedi suan 3 kez falan yapiyor. ek gidayi kesip sonra azar azar yeniden baslamamizi onermistiniz, oyle yapacagim ama esas sorunum o degil.

Onunla birlikte 4 yasindaki kizim aniden surekli idrara cikmaya basladi. Ben surekli oglumun altini aciyorum diye kiskanclik yapiyor diye dusunmustum ilgi cekmek icin fakat durum gittikce artmaya basladi. Geceleri 2 kez kalkiyor bazen kalkmiyor gunduz ise  bazen 2 saat kadar gitmiyor bazende 5dk arayla  dort bes kez gidiyor.

Gunde  20 kez kadar vc gidiyor. Bunlarin ortalama 10 seferinde cok cok az yapiyor. Ben cisin yoktur dedigimde var cok sıkıstım diye agliyor. Altima kacircam simdi diyerek kosarak gidiyor tuvalete. Geceleri uyandiginda da cok sıkıstım diyor. Geceleri normal oranda cis yapiyor
Cok fazla su tuketmiyor, agri yanma ates vs hiç bir sorunu yok.

Yakin akrabamin cocugu benzer seyler yasadi sonrasinda seker komasina girdiginde diyabet oldugu anlasildi. 5 yasindan beri(23 senedir ) insulin kullaniyor. Boyle birsey olmasindan korkuyorum.
Evde seker takibi yapsam mi birkac gun. Yada biraz gozlemlemelimiyim psikolojik mi
Enfeksiyon ihtimaline karsida tahlil yaptirmak istiyorum aslinda ama gozlem amacli beklesem mi yoksa acele dr mi gitmeliyim bilemedim. Ne onerirsiniz

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118999
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2021 Saat 03:17
Takip edin, supheniz varsa, bir "Idrar Tahlili" yaptirip, Seker bakin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.