|
Sık idrara cikma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asdes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mar 2021 Saat 19:26 |
Merhaba kadir bey Onunla birlikte 4 yasindaki kizim aniden surekli idrara cikmaya basladi. Ben surekli oglumun altini aciyorum diye kiskanclik yapiyor diye dusunmustum ilgi cekmek icin fakat durum gittikce artmaya basladi. Geceleri 2 kez kalkiyor bazen kalkmiyor gunduz ise bazen 2 saat kadar gitmiyor bazende 5dk arayla dort bes kez gidiyor. Gunde 20 kez kadar vc gidiyor. Bunlarin ortalama 10 seferinde cok cok az yapiyor. Ben cisin yoktur dedigimde var cok sıkıstım diye agliyor. Altima kacircam simdi diyerek kosarak gidiyor tuvalete. Geceleri uyandiginda da cok sıkıstım diyor. Geceleri normal oranda cis yapiyor Yakin akrabamin cocugu benzer seyler yasadi sonrasinda seker komasina girdiginde diyabet oldugu anlasildi. 5 yasindan beri(23 senedir ) insulin kullaniyor. Boyle birsey olmasindan korkuyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Takip edin, supheniz varsa, bir "Idrar Tahlili" yaptirip, Seker bakin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|